Kırşehir'de Polis Aracı Koyun Sürüsüne Çarptı

GÜNDEM 31.10.2023 - 10:43, Güncelleme: 31.10.2023 - 10:32
 

Kırşehir'de Polis Aracı Koyun Sürüsüne Çarptı

Kırşehir'de yolun karşısına geçmeye çalışan koyun sürüsüne polis aracının çarpması sonucu çok sayıda koyun telef oldu.

Kaza, Yunus Emre Bulvarı, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ne giriş mevkiinde meydana geldi.Alınan bilgiye göre gece saatlerinde polis uygulama noktasına intikal etmekte olan polis aracı seyir halinde iken bir anda yola atlayan koyun sürüsüne çarptı.Kaza nedeniyle çok sayıda hayvan telef olurken polis aracında ise maddi hasar meydana geldi.Kaza sonrası telef olan koyunlar kamyonete yüklenerek götürüldü.Bir süre yolun trafiğe kapatıldığı kazaya ilişkin soruşturma başlattı.    
Kırşehir'de yolun karşısına geçmeye çalışan koyun sürüsüne polis aracının çarpması sonucu çok sayıda koyun telef oldu.

Kaza, Yunus Emre Bulvarı, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ne giriş mevkiinde meydana geldi.Alınan bilgiye göre gece saatlerinde polis uygulama noktasına intikal etmekte olan polis aracı seyir halinde iken bir anda yola atlayan koyun sürüsüne çarptı. Kaza nedeniyle çok sayıda hayvan telef olurken polis aracında ise maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası telef olan koyunlar kamyonete yüklenerek götürüldü.Bir süre yolun trafiğe kapatıldığı kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.