Kırşehir'de Psikoloji Danışmanlık Merkezi Hizmete Girdi

SAĞLIK 02.09.2023 - 18:23, Güncelleme: 02.09.2023 - 18:22
 

Kırşehir'de Psikoloji Danışmanlık Merkezi Hizmete Girdi

Befe Psikoloji Danışma Merkezi Kırşehir'de Kentpark'ta hizmete girdi.

Psikolog Fethiye Ahat ve Begüm Yiğiter tarafından Kırşehir'de BEFE Psikoloji Danışma Merkezi hizmete açıldı.Kentpark'ta hizmete giren BEFE Psikoloji Danışma Merkezi'nin açılış törenine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ve çok sayıda davetli katıldı.     Açılış öncesi gazetemize demeç veren Psikolog Fethiye Ahat, '' Kaman doğumluyum.2 yıl önce İstanbul'dan Kırşehir'e geldim.10 yılı aşkındır bu mesleği yapıyorum.Bu merkezi yol arkadaşım Begüm ile birlikte açtık.Biz bir aile olduk.Umarım sizler de gelip bizim ailemize katılırsınız'' dedi. Psikolog Begüm Yiğiter ise '' BEFE Ailesi olarak Kırşehir'de Fethiye Hocam ile kurduğumuz ve iyiki kurduğum dediğim; canım çalışma arkadaşımla başlattığımız bir psikoloji merkezi.Ben Kırşehir Mucur doğumluyum.10 yıldır bu meslekte görev almaktayım.Merkezimiz Nasuhdede Mahallesi Kentpark'ta bulunuyor.İletişime geçmeniz halinde sizlere destek olmak için buradayız'' diye konuştu.     Yoğun bir şekilde gerçekleşen açılışta davetlilere ikramlarda bulunularak müzik ziyafeti sunuldu.
Befe Psikoloji Danışma Merkezi Kırşehir'de Kentpark'ta hizmete girdi.

Psikolog Fethiye Ahat ve Begüm Yiğiter tarafından Kırşehir'de BEFE Psikoloji Danışma Merkezi hizmete açıldı.Kentpark'ta hizmete giren BEFE Psikoloji Danışma Merkezi'nin açılış törenine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, CHP İl Başkanı Hüseyin Çakmak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Açılış öncesi gazetemize demeç veren Psikolog Fethiye Ahat, '' Kaman doğumluyum.2 yıl önce İstanbul'dan Kırşehir'e geldim.10 yılı aşkındır bu mesleği yapıyorum.Bu merkezi yol arkadaşım Begüm ile birlikte açtık.Biz bir aile olduk.Umarım sizler de gelip bizim ailemize katılırsınız'' dedi.

Psikolog Begüm Yiğiter ise '' BEFE Ailesi olarak Kırşehir'de Fethiye Hocam ile kurduğumuz ve iyiki kurduğum dediğim; canım çalışma arkadaşımla başlattığımız bir psikoloji merkezi.Ben Kırşehir Mucur doğumluyum.10 yıldır bu meslekte görev almaktayım.Merkezimiz Nasuhdede Mahallesi Kentpark'ta bulunuyor.İletişime geçmeniz halinde sizlere destek olmak için buradayız'' diye konuştu.

 

 

Yoğun bir şekilde gerçekleşen açılışta davetlilere ikramlarda bulunularak müzik ziyafeti sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.