Kırşehir'de Resul Dindar Rüzgarı

GÜNDEM 24.09.2023 - 08:00, Güncelleme: 24.09.2023 - 05:10
 

Kırşehir'de Resul Dindar Rüzgarı

​36. Ahilik Haftası kutlamları resmi kapanış töreninin ardından Cacabey Meydanı'nda Resul Dindar Konseri Düzenlendi.

Cacabey Meydanı'ndaki konserde, şarkıcı Resul Dindar hayranlarıyla buluştu.Dindar ve ekibi konser öncesi Kırşehir Bolu Et Mangal'da yemek yedi.     Karadeniz yöresinden eserler seslendiren Dindar, "Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş'ın "Yalan dünya", "Sevdan olmasaydı", "Bahçe duvarından aştım" ve "Nar tanesi" türkülerini de söyledi. Konsere katılanlar, cep telefonlarının ışıklarını yakarak türkü ve şarkılara eşlik etti.     Konserin sonunda Dizdar'a çiçek takdim eden Kırşehir Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Ahilik Haftası'nın çeşitli etkinlikler ve konserlerle dolu dolu geçtiğini dile getirdi. Ahilik Haftası kutlamalarının önemine işaret eden Çetinkaya, "Kutlamaların finalini Resul Dindar konseriyle yaptık. Resul Dindar'a, ekibine başarılar diliyorum. Ahilik Haftası boyunca ve bu gece yalnız bırakmayan Kırşehirlilere teşekkür ederiz." dedi.
​36. Ahilik Haftası kutlamları resmi kapanış töreninin ardından Cacabey Meydanı'nda Resul Dindar Konseri Düzenlendi.

Cacabey Meydanı'ndaki konserde, şarkıcı Resul Dindar hayranlarıyla buluştu.Dindar ve ekibi konser öncesi Kırşehir Bolu Et Mangal'da yemek yedi.

 

 

Karadeniz yöresinden eserler seslendiren Dindar, "Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş'ın "Yalan dünya", "Sevdan olmasaydı", "Bahçe duvarından aştım" ve "Nar tanesi" türkülerini de söyledi.

Konsere katılanlar, cep telefonlarının ışıklarını yakarak türkü ve şarkılara eşlik etti.

 

 

Konserin sonunda Dizdar'a çiçek takdim eden Kırşehir Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Ahilik Haftası'nın çeşitli etkinlikler ve konserlerle dolu dolu geçtiğini dile getirdi.

Ahilik Haftası kutlamalarının önemine işaret eden Çetinkaya, "Kutlamaların finalini Resul Dindar konseriyle yaptık. Resul Dindar'a, ekibine başarılar diliyorum. Ahilik Haftası boyunca ve bu gece yalnız bırakmayan Kırşehirlilere teşekkür ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.