Kırşehir'de Yılın İş İnsanlarına Ödül Verilip Ahi Kaftanı Giydirildi

GÜNDEM 23.09.2023 - 12:22, Güncelleme: 23.09.2023 - 12:21
 

Kırşehir'de Yılın İş İnsanlarına Ödül Verilip Ahi Kaftanı Giydirildi

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir'de yılın Ahi genç girişimcisi, Ahi kadın girişimcisi, Ahi Hayırsever İş İnsanı ve Ahi İş İnsanına ödül takdim edildi.

36'ıncısı düzenlenen Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Kırşehir'de yılın Ahi genç girişimcisi, Ahi kadın girişimcisi, Ahi Hayırsever İş İnsanı ve Ahi İş İnsanına ödül takdim edildi.     Armas Otel'de gerçekleştirilen ödüş töreninde İş Dünyası ve Esnaflar bir araya geldi.     Etkinlikte Kırşehir'in yüksek bir potansiyele sahip olduğu ifade edilerek birlikte hareket etmenin bu ili daha da ileriye taşıyacağı mesajı verildi.     Programda, Yılın Ahi Genç Girişimcileri Dilara Kaplan ve Mert Delibalta’ya, Yılın Ahi Kadın Girişimcisi Emine Çakmak’a, Yılın Hayırsever Ahi İş İnsanı Muzaffer Marşap’a ve Yılın Ahi İş İnsanı Mustafa Özcan’a  Ahi Kaftanı giydirilerek ödülleri verildi.
Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir'de yılın Ahi genç girişimcisi, Ahi kadın girişimcisi, Ahi Hayırsever İş İnsanı ve Ahi İş İnsanına ödül takdim edildi.

36'ıncısı düzenlenen Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Kırşehir'de yılın Ahi genç girişimcisi, Ahi kadın girişimcisi, Ahi Hayırsever İş İnsanı ve Ahi İş İnsanına ödül takdim edildi.

 

 

Armas Otel'de gerçekleştirilen ödüş töreninde İş Dünyası ve Esnaflar bir araya geldi.

 

 

Etkinlikte Kırşehir'in yüksek bir potansiyele sahip olduğu ifade edilerek birlikte hareket etmenin bu ili daha da ileriye taşıyacağı mesajı verildi.

 

 

Programda, Yılın Ahi Genç Girişimcileri Dilara Kaplan ve Mert Delibalta’ya, Yılın Ahi Kadın Girişimcisi Emine Çakmak’a, Yılın Hayırsever Ahi İş İnsanı Muzaffer Marşap’a ve Yılın Ahi İş İnsanı Mustafa Özcan’a  Ahi Kaftanı giydirilerek ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.