Kırşehir'deki Sel Baskını ile İlgili Mikail Arslan'dan Açıklama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2018 - 09:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki Sel Baskını ile İlgili Mikail Arslan'dan Açıklama

Kırşehir'de sadece 20 dakika süren sağanak yağışın ardından şehir merkezinde meydana gelen sel baskını ve esnafların hasar ve ziyanı ile ilgili Milletvekili Mikail Arslan'dan açıklama geldi. İŞTE O AÇIKLAMA : ''Kırşehir’de şehir merkezinde 12.05.2018 cumartesi günü saat 09.00 Sularında aşırı yağışların sebep olduğu ve bazı işyerlerinde yaşanan sel baskınından oluşan mağduriyet, hasar ve ziyandan dolayı bütün esnaflarımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi beyan ederiz. Başbakanlık Ekonomik Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı ile Afat Başkanlığı tarafından İlimizde yaşanan yağmur sel felaketinde zarara uğrayan esnaflarımızın zararlarının karşılanması için bir tespit ve değerlendirme çalışması başlatılmıştır. Kırşehir Afat İl Müdürlüğümüz koordinesinde İl Defterdarlığımızca kurulan ekipler tarafından zarar tespit çalışmaları yürütülmektedir. Çalışmaların tamamlanmasına müteakip zarara uğrayan işyerlerine ve alt yapı tahribatına dair dosyalar Kırşehir Valiliğimiz tarafından Başbakanlık Ekonomik Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı ile Afat Başkanlığına gönderilerek ödenek temin edilmesi ve diğer yardımların sağlanması sureti ile mağdur olan esnaflarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Mağdur olan esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimizi tekrar bildirerek, Cenabı Allah’tan ülkemizi bu tür afetlerden korumasını dileriz.''
Kırşehir'de sadece 20 dakika süren sağanak yağışın ardından şehir merkezinde meydana gelen sel baskını ve esnafların hasar ve ziyanı ile ilgili Milletvekili Mikail Arslan'dan açıklama geldi.

İŞTE O AÇIKLAMA :

''Kırşehir’de şehir merkezinde 12.05.2018 cumartesi günü saat 09.00 Sularında aşırı yağışların sebep olduğu ve bazı işyerlerinde yaşanan sel baskınından oluşan mağduriyet, hasar ve ziyandan dolayı bütün esnaflarımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi beyan ederiz.

Başbakanlık Ekonomik Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı ile Afat Başkanlığı tarafından İlimizde yaşanan yağmur sel felaketinde zarara uğrayan esnaflarımızın zararlarının karşılanması için bir tespit ve değerlendirme çalışması başlatılmıştır.

Kırşehir Afat İl Müdürlüğümüz koordinesinde İl Defterdarlığımızca kurulan ekipler tarafından zarar tespit çalışmaları yürütülmektedir. Çalışmaların tamamlanmasına müteakip zarara uğrayan işyerlerine ve alt yapı tahribatına dair dosyalar Kırşehir Valiliğimiz tarafından Başbakanlık Ekonomik Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı ile Afat Başkanlığına gönderilerek ödenek temin edilmesi ve diğer yardımların sağlanması sureti ile mağdur olan esnaflarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır.

Mağdur olan esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimizi tekrar bildirerek, Cenabı Allah’tan ülkemizi bu tür afetlerden korumasını dileriz.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.