Kırşehir'den Cumhuriyet Bayramına Özel Uluslararası Turnuva

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 22:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Cumhuriyet Bayramına Özel Uluslararası Turnuva

Kırşehir Uluslararası Judo Cumhuriyet Turnuvasına ev sahipliği yapacak. Yerli yabancı 800 sporcunun mücadele edeceği turnuva Kırşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramına özel olarak organize ediliyor.26 ve 27 Ekim (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva Kındam Mahallesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek.26 Ekim Saat 17:00'de Atatürk anıtına çelenk koyma töreninin ardından Cumhuriyet yürüyüşü yapılarak salona geçilecek.Konu ile ilgili Belediye Başkanı Ekicioğlu , ''Belediyemiz tarafından, yerli ve yabancı 800 sporcunun katılımıyla 26-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslarası Judo Cumhuriyet Turnuvası'na bütün sporsever hemşehrilerimi davet ediyorum.'' açıklamasında bulundu.

Kırşehir Uluslararası Judo Cumhuriyet Turnuvasına ev sahipliği yapacak.

Yerli yabancı 800 sporcunun mücadele edeceği turnuva Kırşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramına özel olarak organize ediliyor.26 ve 27 Ekim (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva Kındam Mahallesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek.26 Ekim Saat 17:00'de Atatürk anıtına çelenk koyma töreninin ardından Cumhuriyet yürüyüşü yapılarak salona geçilecek.Konu ile ilgili Belediye Başkanı Ekicioğlu , ''Belediyemiz tarafından, yerli ve yabancı 800 sporcunun katılımıyla 26-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslarası Judo Cumhuriyet Turnuvası'na bütün sporsever hemşehrilerimi davet ediyorum.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

İlginizi Çekebilir

En Çok Okunanlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.