Kırşehir'e Ani Sel Baskını Uyarısı

YAŞAM 24.05.2024 - 02:57, Güncelleme: 24.05.2024 - 02:50
 

Kırşehir'e Ani Sel Baskını Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü , Kırşehir'e Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısında Bulundu.

Kırşehir Valiliği tarafından paylaşılan uyarı raporunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından şu ifadelere yer verildi ;  24 Mayıs 2024 Cuma günü Kırşehir'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.Oluşabilecek ; Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar,ulaşımda aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir. Söz konusu yağış aralığı ise 06:00-21:00 saatleri olarak verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü , Kırşehir'e Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısında Bulundu.

Kırşehir Valiliği tarafından paylaşılan uyarı raporunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından şu ifadelere yer verildi ; 

24 Mayıs 2024 Cuma günü Kırşehir'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.Oluşabilecek ; Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar,ulaşımda aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Söz konusu yağış aralığı ise 06:00-21:00 saatleri olarak verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.