Kırşehir'e Kurulan GES Ayda 269 Bin TL Kar Ediyor

TEKNOLOJİ 23.11.2022 - 12:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Kurulan GES Ayda 269 Bin TL Kar Ediyor

Kırşehir Belediyesi'nin kasım ayı bütçe görüşmelerindeki detay enerji ve üretime dönük yatırımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bütçe görüşmeleri kapsamında Kırşehir Belediyesi Meclisi, kasım ayı olağan toplantısının 2. oturumunda bir araya geldi.Kırşehir Belediyesi'nin mali tablosu ile ilgili değerlendirmeler sırasında AK Parti grup sözcüsü Mustafa Çakır, 12 Milyon TL'lik faiz ödemesi ile ilgili açıklama istedi.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise 12 milyon TL'lik faizin 950 bin TL'sinin kendi dönemlerinde çekilen kredi faizleri olduğunu kalan 11 milyon TL'lik kısmın ise önceki dönemden kaynaklanan borç faizleri olduğunu belirtti.   169 BİN TL ÖDÜYORUZ, 400 BİN TL GERİ ALIYORUZ Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Denizbank'tan çektikleri 6 milyon kredi ile güneş enerjisi santrali yaptıklarını, bu kredi için ayda faizi ile birlikte 169 bin TL ödediklerini ancak Güneş Enerji Santralinin aylık gelirinin 400 bin TL olduğunu açıkladı.Başkan Ekicioğlu GES projesi ile ilgili, ''o dönem keşke daha fazla kredi verselerdi de, diğer GES projemizi de tamamlasaydık'' değerlendirmesinde bulundu.
Kırşehir Belediyesi'nin kasım ayı bütçe görüşmelerindeki detay enerji ve üretime dönük yatırımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bütçe görüşmeleri kapsamında Kırşehir Belediyesi Meclisi, kasım ayı olağan toplantısının 2. oturumunda bir araya geldi.Kırşehir Belediyesi'nin mali tablosu ile ilgili değerlendirmeler sırasında AK Parti grup sözcüsü Mustafa Çakır, 12 Milyon TL'lik faiz ödemesi ile ilgili açıklama istedi.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise 12 milyon TL'lik faizin 950 bin TL'sinin kendi dönemlerinde çekilen kredi faizleri olduğunu kalan 11 milyon TL'lik kısmın ise önceki dönemden kaynaklanan borç faizleri olduğunu belirtti.

 

169 BİN TL ÖDÜYORUZ, 400 BİN TL GERİ ALIYORUZ

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Denizbank'tan çektikleri 6 milyon kredi ile güneş enerjisi santrali yaptıklarını, bu kredi için ayda faizi ile birlikte 169 bin TL ödediklerini ancak Güneş Enerji Santralinin aylık gelirinin 400 bin TL olduğunu açıkladı.Başkan Ekicioğlu GES projesi ile ilgili, ''o dönem keşke daha fazla kredi verselerdi de, diğer GES projemizi de tamamlasaydık'' değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.