Kırşehir'e Uyarı : Ani Sel Baskını Yaşanabilir

YAŞAM 29.04.2024 - 09:58, Güncelleme: 29.04.2024 - 17:46
 

Kırşehir'e Uyarı : Ani Sel Baskını Yaşanabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırşehir'e kuvvetli sağanak yağışı uyarısında bulunarak oluşabilecek sel baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kırşehir için yapılan uyarı Valilik tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.Buna göre 29 Nisan Pazartesi günü ve 30 Nisan Salı günü için Kırşehir çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı kaydedildi.Kuvvetli yağışın başlama ve bitiş saat aralığı ise 12:00 ila 19:00 olarak duyuruldu. Oluşması muhtemel riskleri ise ; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar olarak sıralanırken vatandaşların, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırşehir'e kuvvetli sağanak yağışı uyarısında bulunarak oluşabilecek sel baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kırşehir için yapılan uyarı Valilik tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.Buna göre 29 Nisan Pazartesi günü ve 30 Nisan Salı günü için Kırşehir çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı kaydedildi.Kuvvetli yağışın başlama ve bitiş saat aralığı ise 12:00 ila 19:00 olarak duyuruldu.

Oluşması muhtemel riskleri ise ; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar olarak sıralanırken vatandaşların, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.