Kırşehir'e Uyarı Üstüne Uyarı

YAŞAM 12.06.2023 - 17:29, Güncelleme: 12.06.2023 - 16:34
 

Kırşehir'e Uyarı Üstüne Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlerdir Kırşehir'e kuvvetli sağanak yağış konusunda uyarıda bulunuyor.Son olarak 13 Hazira Salı günü kuvvetli sağanak yağış beklendiği belirtilerek vatandaşlardan dikkatli olunması istendi.

Yurdun iç bölgelerinde son günlerde etkili olan yağışlı hava nedeniyle pek çok yerde sel ve su baskınları yaşanmıştı.Ankara'da etkili olan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle yollar göle dönerken Kırşehir merkezde herhangi bir olumsuz durum yaşanmıyor. Kuvvetli sağanak yağışlar Kırşehir'de daha çok kırsaldaki tarım arazilerinde sel baskınlarına neden oluyor ve tarım arazileri bu nedenle büyük zarar görüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de Kırşehir'de kuvvetli sağanak yağış meydana gelebileceğini belirterek günlerdir uyarı üstüne uyarıda bulunuyor. Kurumdan yapılan duyuruda, 13 Haziran salı günü; Kırşehir genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirilerek söz konusu yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı ve yaşanabilecek Ani Sel-, Su Baskını , Yıldırım-,Yerel Dolu Yağışı ve  ani kuvvetli rüzgârlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlerdir Kırşehir'e kuvvetli sağanak yağış konusunda uyarıda bulunuyor.Son olarak 13 Hazira Salı günü kuvvetli sağanak yağış beklendiği belirtilerek vatandaşlardan dikkatli olunması istendi.

Yurdun iç bölgelerinde son günlerde etkili olan yağışlı hava nedeniyle pek çok yerde sel ve su baskınları yaşanmıştı.Ankara'da etkili olan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle yollar göle dönerken Kırşehir merkezde herhangi bir olumsuz durum yaşanmıyor.

Kuvvetli sağanak yağışlar Kırşehir'de daha çok kırsaldaki tarım arazilerinde sel baskınlarına neden oluyor ve tarım arazileri bu nedenle büyük zarar görüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü de Kırşehir'de kuvvetli sağanak yağış meydana gelebileceğini belirterek günlerdir uyarı üstüne uyarıda bulunuyor.

Kurumdan yapılan duyuruda, 13 Haziran salı günü; Kırşehir genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirilerek söz konusu yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı ve yaşanabilecek Ani Sel-, Su Baskını , Yıldırım-,Yerel Dolu Yağışı ve  ani kuvvetli rüzgârlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.