Kırşehir'e Uygulamalı Turizm Oteli Yapılacak

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2017 - 18:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Uygulamalı Turizm Oteli Yapılacak

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mehmet Akif Ersoy Lisesi binaları yıkılarak yerine Turizm Uygulama oteli yapılacak. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eski serhat dershanesi binasına taşınmasının ardından , atıl hale gelecek olan milli eğitim müdürlüğü eski binası ile Mehmet Akif Ersoy Lisesi binasının yıkılarak yerlerine Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Uygulama oteli olarak Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin de yararlanacağı  aynı zamanda dışarından misafir ağırlayacak termal su kompleksi de içerecek otelin ihalesi 11 ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. 22.400 m² inşaat alanına sahip olacak Otelde , 1 bodrum kat, 1 zemin kat, 6 normal kattan oluşan yapıda, 1 adet büyük termal havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı ve sauna bulunmaktadır. Bahçeli ve kapalı kısım olarak tasarlanan düğün salonu ise her türlü organizasyon için uygun şekilde kullanılabilecektir.Otelde konaklama hizmeti adına 92 adet çift kişilik oda, 7 adet oda, 2 adet engelli odası ve 4 adet süit oda bulunmaktadır.  
Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mehmet Akif Ersoy Lisesi binaları yıkılarak yerine Turizm Uygulama oteli yapılacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eski serhat dershanesi binasına taşınmasının ardından , atıl hale gelecek olan milli eğitim müdürlüğü eski binası ile Mehmet Akif Ersoy Lisesi binasının yıkılarak yerlerine Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Uygulama oteli olarak Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin de yararlanacağı  aynı zamanda dışarından misafir ağırlayacak termal su kompleksi de içerecek otelin ihalesi 11 ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

22.400 m² inşaat alanına sahip olacak Otelde , 1 bodrum kat, 1 zemin kat, 6 normal kattan oluşan yapıda, 1 adet büyük termal havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı ve sauna bulunmaktadır. Bahçeli ve kapalı kısım olarak tasarlanan düğün salonu ise her türlü organizasyon için uygun şekilde kullanılabilecektir.Otelde konaklama hizmeti adına 92 adet çift kişilik oda, 7 adet oda, 2 adet engelli odası ve 4 adet süit oda bulunmaktadır.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.