Kırşehir'e ve Bölgeye Hitap Edecek Yeni Hal Projesinde Sona Doğru

GÜNDEM 16.11.2023 - 22:55, Güncelleme: 20.11.2023 - 12:06
 

Kırşehir'e ve Bölgeye Hitap Edecek Yeni Hal Projesinde Sona Doğru

İçerisinde 30 adet iş yeri ve 10 bin metrekare büyüklüğünde kamyon garajı bulunan Kırşehir Hal Binası projesinde sona gelindi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklamada, toptan gıda ihtiyacını , meyve ve sebze ihtiyacını karşılayacak hal binası olmadığını belirterek, Kırşehir'e ve bölgeye hitap edecek yeni bir hal binası yapımı için düğmeye basmıştı. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapımına başlanan Yeni Hal Binası projesinin çalışmaları hızla devam ediyor ve büyük bir kısmı tamamlandı. Başkan Ekicioğlu projeye ilişkin değerlendirmesinde, '' Halkımızın daha sıhhatli, organize ve ekonomik gıdaya erişimini hedeflediğimiz hal binası projemizi büyük oranda tamamladık.Toplamda 30 adet hal dükkanı, idari bina, kafeteryası, kantarı ve otoparkı ile birlikte ilimize ve çevre illere de yardımcı olacak hal binamız yakın bir süreçte hizmete sokacağız.Hal Binamızın hemen yanında 10.000 m2’lik bir alana Kamyon Garajı yapıyoruz; çünkü belirli standartlara sahip bir Kamyon Garajımız yoktu. İçinde Sosyal Tesisi, güvenliği olan bir Kamyon Garajını da hemen yanına inşa ediyoruz.Kırşehir’in önemli ihtiyaçlarından olan Hal Binası yoktu ve Pazar yerini hal binası kullanıyorlardı hafta içi sürekli. Giriş çıkışları kontrol dışındaydı, kimin Hal’e mal getirdiği kimin Hal’den mal çıkardığı kayıt altına alınmıyordu; bunun için de biz bunu kayıt altına alacak şekilde, Bakanlığın standartlarına uygun bir hal binasına kavuşmuş olacağız'' ifadelerini kullandı.  
İçerisinde 30 adet iş yeri ve 10 bin metrekare büyüklüğünde kamyon garajı bulunan Kırşehir Hal Binası projesinde sona gelindi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklamada, toptan gıda ihtiyacını , meyve ve sebze ihtiyacını karşılayacak hal binası olmadığını belirterek, Kırşehir'e ve bölgeye hitap edecek yeni bir hal binası yapımı için düğmeye basmıştı.

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapımına başlanan Yeni Hal Binası projesinin çalışmaları hızla devam ediyor ve büyük bir kısmı tamamlandı.

Başkan Ekicioğlu projeye ilişkin değerlendirmesinde, '' Halkımızın daha sıhhatli, organize ve ekonomik gıdaya erişimini hedeflediğimiz hal binası projemizi büyük oranda tamamladık.Toplamda 30 adet hal dükkanı, idari bina, kafeteryası, kantarı ve otoparkı ile birlikte ilimize ve çevre illere de yardımcı olacak hal binamız yakın bir süreçte hizmete sokacağız.Hal Binamızın hemen yanında 10.000 m2’lik bir alana Kamyon Garajı yapıyoruz; çünkü belirli standartlara sahip bir Kamyon Garajımız yoktu. İçinde Sosyal Tesisi, güvenliği olan bir Kamyon Garajını da hemen yanına inşa ediyoruz.Kırşehir’in önemli ihtiyaçlarından olan Hal Binası yoktu ve Pazar yerini hal binası kullanıyorlardı hafta içi sürekli. Giriş çıkışları kontrol dışındaydı, kimin Hal’e mal getirdiği kimin Hal’den mal çıkardığı kayıt altına alınmıyordu; bunun için de biz bunu kayıt altına alacak şekilde, Bakanlığın standartlarına uygun bir hal binasına kavuşmuş olacağız'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.