Kırşehir'in Şampiyonluk Yarışına Girdiği Takımla İlgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çarpıcı Açıklama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2019 - 22:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Şampiyonluk Yarışına Girdiği Takımla İlgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çarpıcı Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7'de yayınlanan Cumhurbaşkanı ile Seçim Özel programında gençlerin sorularını yanıtladı. Programda futbol ile ilgili sorulara da cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kırşehir Belediyespor'un kıyasıya şampiyonluk mücadelesi verdiği Esenler Erokspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.Başakşehir'i kendisinin kurduğunu belirten Erdoğan , Esenler Erokspor'un da bir proje takımı olduğunu ve Başakşehir'in alt yapısını oluşturduğunu açıkladı. PROJE TAKIMI Cumhurbaşkanı Erdoğan : Başakşehir'i kurduğum gibi, onun altına bir de proje takım var. O takım da benim mahalle takımı olarak 14-15 yaşında oynadığım takım. O da Başakşehir'in altyapısını oluşturuyor. Esenler Erokspor... Onlar da ikinci sırada. Sunucu: "Dört büyüklerin pabucu dama atılacak o zaman." Erdoğan: "Karıştırma." (Gülerek) Erdoğan: "Başakşehir şampiyonluk yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa on binlerin veya milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş. İyi bir yönetim kadrosu var, Abdullah Hoca'yla." Erdoğan: "Başakşehir maliyeti düşük bir takım. Ama öbür tarafta bakıyorsunuz, milyonlarca dolara takım kuruluyor, netice yok. Şu an maliyet yüzdesi çok düşük olmasına rağmen Başakşehir şampiyon oluyor." Sunucu : Fenerbahçe'nin durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz ? Erdoğan : "Çok ama çok zor bir soru sordun." (Gülerek) Erdoğan: "Fenerbahçe şu son anlarda falan bir şeyler yapmaya yelteniyor. Tabii Allah yaşatmasın yani." İŞTE 3. LİG 2. GRUPTA PUAN DURUMU ŞÖYLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7'de yayınlanan Cumhurbaşkanı ile Seçim Özel programında gençlerin sorularını yanıtladı.

Programda futbol ile ilgili sorulara da cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kırşehir Belediyespor'un kıyasıya şampiyonluk mücadelesi verdiği Esenler Erokspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.Başakşehir'i kendisinin kurduğunu belirten Erdoğan , Esenler Erokspor'un da bir proje takımı olduğunu ve Başakşehir'in alt yapısını oluşturduğunu açıkladı.

PROJE TAKIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Başakşehir'i kurduğum gibi, onun altına bir de proje takım var. O takım da benim mahalle takımı olarak 14-15 yaşında oynadığım takım. O da Başakşehir'in altyapısını oluşturuyor. Esenler Erokspor... Onlar da ikinci sırada.

Sunucu: "Dört büyüklerin pabucu dama atılacak o zaman."

Erdoğan: "Karıştırma." (Gülerek)

Erdoğan: "Başakşehir şampiyonluk yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa on binlerin veya milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş. İyi bir yönetim kadrosu var, Abdullah Hoca'yla."

Erdoğan: "Başakşehir maliyeti düşük bir takım. Ama öbür tarafta bakıyorsunuz, milyonlarca dolara takım kuruluyor, netice yok. Şu an maliyet yüzdesi çok düşük olmasına rağmen Başakşehir şampiyon oluyor."

Sunucu : Fenerbahçe'nin durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Erdoğan : "Çok ama çok zor bir soru sordun." (Gülerek)

Erdoğan: "Fenerbahçe şu son anlarda falan bir şeyler yapmaya yelteniyor. Tabii Allah yaşatmasın yani."

İŞTE 3. LİG 2. GRUPTA PUAN DURUMU ŞÖYLE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.