Kırşehirli Berber Hollanda'da Kahraman İlan Edildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2019 - 11:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Berber Hollanda'da Kahraman İlan Edildi

Hollanda'da Kırşehirli berber, arabasıyla kanala düşen yaşlı Hollandalıyı suya atlayarak kurtardı ve ülkede kahraman ilan edildi. Hollanda'nın Vlaardingen kentinde bir berber dükkanında çalışan aslen Kırşehir'li olan 25 yaşındaki Hacı Altıntaş, cuma günü çalıştığı esnada dükkanın önünde arabasıyla kanala düşen 79 yaşındaki Hollandalıyı kurtarmak için tereddüt etmeden suya atladı. Hollandalının hayatını kurtaran Altıntaş, ülkedeki medya tarafından yapılan haberlerde kahraman olarak aktarıldı. Arabasıyla kanala düşen Hollandalı olaydan bir gün sonra dükkana gelerek Altıntaş'a teşekkür etti. ''ADAMI KURTARMAK YERİNE TELEFONLA ÇEKİM YAPTILAR'' Türk berber Altıntaş, muhabirine yaptığı açıklamada, berber dükkanının önünde bir olay olduğunu farkettiğinde hemen dışarıya koştuğunu belirterek, "O an arabanın içinde kendi dedemi görüyor gibi oldum. Olay yerine gelenlerin adamı kurtarmak yerine telefonlarıyla çekim yaptıklarını gördüm. Ben de tereddüt etmeden cebimdeki eşyaları çıkardım ve adamı kurtarmak için suya atladım." dedi. Kanala düşen adamı kurtardıktan sonra eve gidip üstünü değiştirerek tekrar işine devam ettiğini kaydeden Altıntaş, "Olayın olduğu gün kanala düşen adamla görüşemedim. Bugün teşekkür etmek için berber dükkanına geldi ve 'o an nasıl bir panik içinde olduğumu anlatamam, benim hayatımı kurtardın' diyerek ağlamaya başladı." ifadesini kullandı. Altıntaş, olay yerinde bulunan çok sayıda kişi arasından kanala atlayarak bir hayat kurtardığı için gurur duyduğunu dile getirdi.

Hollanda'da Kırşehirli berber, arabasıyla kanala düşen yaşlı Hollandalıyı suya atlayarak kurtardı ve ülkede kahraman ilan edildi.

Hollanda'nın Vlaardingen kentinde bir berber dükkanında çalışan aslen Kırşehir'li olan 25 yaşındaki Hacı Altıntaş, cuma günü çalıştığı esnada dükkanın önünde arabasıyla kanala düşen 79 yaşındaki Hollandalıyı kurtarmak için tereddüt etmeden suya atladı.

Hollandalının hayatını kurtaran Altıntaş, ülkedeki medya tarafından yapılan haberlerde kahraman olarak aktarıldı.

Arabasıyla kanala düşen Hollandalı olaydan bir gün sonra dükkana gelerek Altıntaş'a teşekkür etti.

''ADAMI KURTARMAK YERİNE TELEFONLA ÇEKİM YAPTILAR''

Türk berber Altıntaş, muhabirine yaptığı açıklamada, berber dükkanının önünde bir olay olduğunu farkettiğinde hemen dışarıya koştuğunu belirterek, "O an arabanın içinde kendi dedemi görüyor gibi oldum. Olay yerine gelenlerin adamı kurtarmak yerine telefonlarıyla çekim yaptıklarını gördüm. Ben de tereddüt etmeden cebimdeki eşyaları çıkardım ve adamı kurtarmak için suya atladım." dedi.

Kanala düşen adamı kurtardıktan sonra eve gidip üstünü değiştirerek tekrar işine devam ettiğini kaydeden Altıntaş, "Olayın olduğu gün kanala düşen adamla görüşemedim. Bugün teşekkür etmek için berber dükkanına geldi ve 'o an nasıl bir panik içinde olduğumu anlatamam, benim hayatımı kurtardın' diyerek ağlamaya başladı." ifadesini kullandı.

Altıntaş, olay yerinde bulunan çok sayıda kişi arasından kanala atlayarak bir hayat kurtardığı için gurur duyduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.