Kırşehirli Esnafın Sözlerine Muharrem İnce'den Yanıt , ''Bu Sefer de Sağdan Gidelim Dedik''

SİYASET 14.07.2021 - 22:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Esnafın Sözlerine Muharrem İnce'den Yanıt , ''Bu Sefer de Sağdan Gidelim Dedik''

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı açılışı için Kırşehir'e geldi.Partililerine hitap eden İnce "40 sene solda durduk 'niye soldasın' dediler, bu sefer sağdan gidelim dedik 'niye sağdasın' diyorlar" dedi.

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı açılışı için Kırşehir'deydi. İnce İl Başkanlığı binası önünde toplanan partililerine hitap ettikten sonra esnaf ziyaretine çıktı.Bir esnafın kendisine ,''sağa da bak sola da bak ,bu taraftan neden yürümüyorsun'' sözleri üzerine İnce , "40 sene solda durduk 'niye soldasın' dediler, bu sefer sağdan gidelim dedik 'niye sağdasın' diyorlar" dedi.     "İKTİDARI DA MUHALEFETİ DE GÖNDERECEĞİZ" Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, şöyle konuştu: "Karış karış memleketi dolaşıyoruz. 2002'de bu milletin yaptığını yeniden yapacağına inanıyoruz. Bu 'Z kuşağı' dedikleri gençler var ya, görüyorum onları da. Onlarla, kadınlarla birlikte bu iktidarı da bu muhalefeti de aynı çuvala koyup göndereceğiz"     "KURULTAYDAN SONRA ANKETLER YAPTIRACAĞIZ"   Parti binasının açılışı sonrası İl Başkanı Gülay Baltalık'tan Kırşehir Belediye Spor forması alan İnce, sokaktaki ilgilinin kendisine ve partisine karşı yüksek olduğunu belirtti. İnce, "Kurultaydan sonra anketler yaptıracağız. Önümüzü daha rahat göreceğiz. Özgüveni yüksek partiyiz. Amacımız 50+1'i tek başımıza almak. Ama ittifaklar seçime yakın, ne olursa onu o zaman konuşuruz. Yola çıkarken ittifakla yola çıkmak öz güven eksikliğidir" sözlerini kullandı. Şehir temasları kapsamında esnafları ziyaret eden İnce, Kırşehirlileri partisine davet ederken bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı açılışı için Kırşehir'e geldi.Partililerine hitap eden İnce "40 sene solda durduk 'niye soldasın' dediler, bu sefer sağdan gidelim dedik 'niye sağdasın' diyorlar" dedi.

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı açılışı için Kırşehir'deydi. İnce İl Başkanlığı binası önünde toplanan partililerine hitap ettikten sonra esnaf ziyaretine çıktı.Bir esnafın kendisine ,''sağa da bak sola da bak ,bu taraftan neden yürümüyorsun'' sözleri üzerine İnce , "40 sene solda durduk 'niye soldasın' dediler, bu sefer sağdan gidelim dedik 'niye sağdasın' diyorlar" dedi.

 

 

"İKTİDARI DA MUHALEFETİ DE GÖNDERECEĞİZ"

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, şöyle konuştu:

"Karış karış memleketi dolaşıyoruz. 2002'de bu milletin yaptığını yeniden yapacağına inanıyoruz. Bu 'Z kuşağı' dedikleri gençler var ya, görüyorum onları da. Onlarla, kadınlarla birlikte bu iktidarı da bu muhalefeti de aynı çuvala koyup göndereceğiz"

 

 

"KURULTAYDAN SONRA ANKETLER YAPTIRACAĞIZ"

 

Parti binasının açılışı sonrası İl Başkanı Gülay Baltalık'tan Kırşehir Belediye Spor forması alan İnce, sokaktaki ilgilinin kendisine ve partisine karşı yüksek olduğunu belirtti. İnce, "Kurultaydan sonra anketler yaptıracağız. Önümüzü daha rahat göreceğiz. Özgüveni yüksek partiyiz. Amacımız 50+1'i tek başımıza almak. Ama ittifaklar seçime yakın, ne olursa onu o zaman konuşuruz. Yola çıkarken ittifakla yola çıkmak öz güven eksikliğidir" sözlerini kullandı.

Şehir temasları kapsamında esnafları ziyaret eden İnce, Kırşehirlileri partisine davet ederken bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.