Kırşehirli İş Adamından Kırşehir Belediyespor'a Göğüs Reklamı Desteği

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2019 - 23:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli İş Adamından Kırşehir Belediyespor'a Göğüs Reklamı Desteği

Bu sezon 2. ligde mücadele eden ve lige iyi bir başlangıç yapan Kırşehir Belediyespor , Kayseri'de hizmet veren Medical Palace Hastanesi ile göğüs reklamı için sözleşme imzaladı. Medical Palaca Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kırşehirli olan OPR. DR. Ayhan Gültekin Kırşehir Belediyespor AS Başkanı Hakan Kaya ile Güneykent tesislerinde buluştu.Gültekin'e tesisleri gezdiren ve bilgi veren Kaya göğüs reklamı konusunda Ayhan Gültekin ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. 300 BİN TL ARTI BÜTÜN SAĞLIK MASRAFLARI Yapılacak basın toplantısıyla sözleşmesi yapılacak reklam anlaşmasının detayları da belli oldu.Buna göre 2019-2020 sezonu için 1 yıllık reklam bedeli 300 Bin Türk Lirası olurken Kırşehir Belediyespor'un 1 sene boyunca bütün sağlık giderleri de Medical Palace Hastaneleri tarafından karşılanacak. KIRŞEHİR İÇİN ÖZEL HASTANE PROJESİ DE VAR Medical Palace Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Gültekin'in ayrıca Kırşehir'e hizmet kalitesinin üst düzeyde olduğu özel bir hastane projesinin de olduğu öğrenildi. Fotoğraf : Salih Hançer (Umut Haber)

Bu sezon 2. ligde mücadele eden ve lige iyi bir başlangıç yapan Kırşehir Belediyespor , Kayseri'de hizmet veren Medical Palace Hastanesi ile göğüs reklamı için sözleşme imzaladı.

Medical Palaca Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kırşehirli olan OPR. DR. Ayhan Gültekin Kırşehir Belediyespor AS Başkanı Hakan Kaya ile Güneykent tesislerinde buluştu.Gültekin'e tesisleri gezdiren ve bilgi veren Kaya göğüs reklamı konusunda Ayhan Gültekin ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

300 BİN TL ARTI BÜTÜN SAĞLIK MASRAFLARI

Yapılacak basın toplantısıyla sözleşmesi yapılacak reklam anlaşmasının detayları da belli oldu.Buna göre 2019-2020 sezonu için 1 yıllık reklam bedeli 300 Bin Türk Lirası olurken Kırşehir Belediyespor'un 1 sene boyunca bütün sağlık giderleri de Medical Palace Hastaneleri tarafından karşılanacak.

KIRŞEHİR İÇİN ÖZEL HASTANE PROJESİ DE VAR

Medical Palace Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Gültekin'in ayrıca Kırşehir'e hizmet kalitesinin üst düzeyde olduğu özel bir hastane projesinin de olduğu öğrenildi.

Fotoğraf : Salih Hançer (Umut Haber)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.