Kırşehirli Taraftarlar Maçtan Önce Ata'nın Huzuruna Çıkacak

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2018 - 13:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Taraftarlar Maçtan Önce Ata'nın Huzuruna Çıkacak

21 Nisan Cumartesi saat 15:30'da oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Nevşehirspor maçı öncesinde Kırşehirli taraftarlar Anıtkabir'de buluşacak. Neşet Ertaş ve Cadde40 Taraftar gruplarının ortak kararı ile maç öncesinde önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Atatürk'ü ziyaret edecek olan Kırşehirli taraftarlar daha sonra maçı izlemek için Yenikent'te bulunan Osmanlı Stadına geçilecek. NEVŞEHİRLİ TARAFTARLARI DA DAVET ETTİLER Konu ile ilgili Neşet Ertaş Taraftar Grubu'nun sayfasından  ,''Ezeli rakip Nevşehirspor Taraftarlarını da bekliyoruz .Dünyaya inat Sporun barış sevgi dostluk kardeşlik insanlıktan ibaret olduğunu içimizdeki düşmanlara ve dış mihraplara şer odaklara kanı bozuk vatan hainlerine akabinde MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü çekemeyenlere istinaden gerekli cevabı omuz omuza kol kola yan yana birbirimize destek vererek Anadolu'nun iki güzide kenti olarak Hep beraber ULU ÖNDERİMİZİN HUZURUNDA Dualarımızı Eda ettikten sonra Eryamandaki Osmanlı Stadyumuna akın ediyoruz hak edenin kazanması dileğiyle.'' çağrısı yapılarak Nevşehirli taraftarlar da Anıtkabir'e davet edildi.
21 Nisan Cumartesi saat 15:30'da oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Nevşehirspor maçı öncesinde Kırşehirli taraftarlar Anıtkabir'de buluşacak.

Neşet Ertaş ve Cadde40 Taraftar gruplarının ortak kararı ile maç öncesinde önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Atatürk'ü ziyaret edecek olan Kırşehirli taraftarlar daha sonra maçı izlemek için Yenikent'te bulunan Osmanlı Stadına geçilecek. NEVŞEHİRLİ TARAFTARLARI DA DAVET ETTİLER Konu ile ilgili Neşet Ertaş Taraftar Grubu'nun sayfasından  ,''Ezeli rakip Nevşehirspor Taraftarlarını da bekliyoruz .Dünyaya inat Sporun barış sevgi dostluk kardeşlik insanlıktan ibaret olduğunu içimizdeki düşmanlara ve dış mihraplara şer odaklara kanı bozuk vatan hainlerine akabinde MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü çekemeyenlere istinaden gerekli cevabı omuz omuza kol kola yan yana birbirimize destek vererek Anadolu'nun iki güzide kenti olarak Hep beraber ULU ÖNDERİMİZİN HUZURUNDA Dualarımızı Eda ettikten sonra Eryamandaki Osmanlı Stadyumuna akın ediyoruz hak edenin kazanması dileğiyle.'' çağrısı yapılarak Nevşehirli taraftarlar da Anıtkabir'e davet edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.