Kırşehirli Taraftarların Bıraktığı Kağıt Sosyal Medyanın Gündeminde

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2019 - 13:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Taraftarların Bıraktığı Kağıt Sosyal Medyanın Gündeminde

2. lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor evinde Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmada Kırşehir Belediyespor 10 kişi kalan rakibine karşı galibiyeti getirecek golü bir türlü bulamayınca maç beraberlikle sonuçlandı.Kırşehir Belediyespor 10 puanla 6. sıradaki yerini korurken Sakaryaspor ise 4 puanla 16. sırada yer aldı.Vanspor ise deplasmanda Ergene'yi 3-1 yenerek puanını 16'ya çıkararak ilk sıradaki yerini korudu. KIRŞEHİRLİ TARAFTARLARDAN ÖRNEK MESAJ Ligde bunlar olurken Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor maçına damga vuran olan Kırşehirli taraftarlardan geldi.Türkiye'nin en büyük taraftar gruplarından olan Tatangaların oturacağı koltuklara kağıt bırakan ''Green Wolves-Yeşil Kurtlar'' taraftar grubu Sakaryasporlu taraftarları duygulandırdı.Kırşehirli taraftarların bu mesajı sosyal medyanın da gündemine oturdu.Birçok kullanıcı Türk Futboluna örnek olacak bu davranışı takdir etti. İŞTE SAKARYALI TARAFTARLARIN KOLTUKLARINA BIRAKILAN O MESAJ TATANGALAR HAYRAN KALDI Maçı seyretmek üzere Kırşehir'e gelen Sakaryaspor taraftar grubu ''Tatangalar'' Kırşehir'in girişine yapılan Atatürk Posterine hayran kaldı.Grubun sayfasında ''Sen Çağır Gel Yeter'' mesajıyla birlikte Atatürk Posterinin altında çekilen hatıra fotoğrafı paylaşıldı.

2. lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor evinde Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmada Kırşehir Belediyespor 10 kişi kalan rakibine karşı galibiyeti getirecek golü bir türlü bulamayınca maç beraberlikle sonuçlandı.Kırşehir Belediyespor 10 puanla 6. sıradaki yerini korurken Sakaryaspor ise 4 puanla 16. sırada yer aldı.Vanspor ise deplasmanda Ergene'yi 3-1 yenerek puanını 16'ya çıkararak ilk sıradaki yerini korudu.

KIRŞEHİRLİ TARAFTARLARDAN ÖRNEK MESAJ

Ligde bunlar olurken Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor maçına damga vuran olan Kırşehirli taraftarlardan geldi.Türkiye'nin en büyük taraftar gruplarından olan Tatangaların oturacağı koltuklara kağıt bırakan ''Green Wolves-Yeşil Kurtlar'' taraftar grubu Sakaryasporlu taraftarları duygulandırdı.Kırşehirli taraftarların bu mesajı sosyal medyanın da gündemine oturdu.Birçok kullanıcı Türk Futboluna örnek olacak bu davranışı takdir etti.

İŞTE SAKARYALI TARAFTARLARIN KOLTUKLARINA BIRAKILAN O MESAJ

TATANGALAR HAYRAN KALDI

Maçı seyretmek üzere Kırşehir'e gelen Sakaryaspor taraftar grubu ''Tatangalar'' Kırşehir'in girişine yapılan Atatürk Posterine hayran kaldı.Grubun sayfasında ''Sen Çağır Gel Yeter'' mesajıyla birlikte Atatürk Posterinin altında çekilen hatıra fotoğrafı paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.