Kırşehirliler Federasyonundan , Sincan Belediye Başkanı Ercan'a Ziyaret

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2017 - 10:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirliler Federasyonundan , Sincan Belediye Başkanı Ercan'a Ziyaret

Kırşehirliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Bekir Onan yönetiminde Sincan Belediye Başkanlığı’na seçilen Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Murat Ercan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Kırşehirliler Vakfı yönetim kurulu üyeleri ile tek tek kendilerini tanıttı. Ziyarette konuşan Kırşehirliler Vakfı Başkanı Bekir Onan, “Kırşehirliler Vakfı olarak öncelikle görevinizde başarılar diliyoruz. Biz hiçbir zaman siyasi parti ayrımcılığı yapmadan Kırşehir için gerekli olan ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Bizim şöyle bir sorunumuz var; sivil toplum kuruluşlarının sadece başkanları siyasi parti olarak fotoğraf vermesin istiyoruz ve bu konuda size isteğimizi dile getiriyoruz. Bizim siyasi hiçbir ayrımcılığımız yok. Bir başka partiden biri olursa bizim için sorun olmaz; sizde devam ederseniz bizim gururumuz olursunuz. Birliğimizin önceliği bizim için Kırşehir’dir” dedi. HER ZAMAN YANINIZDAYIM Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’da yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi, “Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim, vakıf olarak yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve başarılı buluyorum. Bundan sonra da çalışmalarınızda her zaman yanınızda olacağım” diyerek vakıf üyelerine teşekkür etti. YÖNETİM KURULU TAM KADRO KATILDI Ziyarete Kırşehirliler Vakfı Başkan Yardımcılarından Selami Genel, Tuncay Tekay, Sevilay Aslan Dirliktutan, Nevzat Akkaya, Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Zülfikar Altay, Kırşehir eski Belediye Başkanı Halim Çakır, ASKİ Keçiören Bölge Müdürü Kıymaz Demir, Kırşehir eski Milletvekili Hüseyin Bayındır, EGO Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emirdağ ile çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret, toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. GÜLFERİ ÖZBEK
Kırşehirliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Bekir Onan yönetiminde Sincan Belediye Başkanlığı’na seçilen Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Murat Ercan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Kırşehirliler Vakfı yönetim kurulu üyeleri ile tek tek kendilerini tanıttı. Ziyarette konuşan Kırşehirliler Vakfı Başkanı Bekir Onan, “Kırşehirliler Vakfı olarak öncelikle görevinizde başarılar diliyoruz. Biz hiçbir zaman siyasi parti ayrımcılığı yapmadan Kırşehir için gerekli olan ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Bizim şöyle bir sorunumuz var; sivil toplum kuruluşlarının sadece başkanları siyasi parti olarak fotoğraf vermesin istiyoruz ve bu konuda size isteğimizi dile getiriyoruz. Bizim siyasi hiçbir ayrımcılığımız yok. Bir başka partiden biri olursa bizim için sorun olmaz; sizde devam ederseniz bizim gururumuz olursunuz. Birliğimizin önceliği bizim için Kırşehir’dir” dedi. HER ZAMAN YANINIZDAYIM Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’da yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi, “Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim, vakıf olarak yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve başarılı buluyorum. Bundan sonra da çalışmalarınızda her zaman yanınızda olacağım” diyerek vakıf üyelerine teşekkür etti.

YÖNETİM KURULU TAM KADRO KATILDI Ziyarete Kırşehirliler Vakfı Başkan Yardımcılarından Selami Genel, Tuncay Tekay, Sevilay Aslan Dirliktutan, Nevzat Akkaya, Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Zülfikar Altay, Kırşehir eski Belediye Başkanı Halim Çakır, ASKİ Keçiören Bölge Müdürü Kıymaz Demir, Kırşehir eski Milletvekili Hüseyin Bayındır, EGO Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emirdağ ile çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret, toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. GÜLFERİ ÖZBEK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.