Lunaparkta Feci Kaza : 1 Ölü ,3 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2017 - 23:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Lunaparkta Feci Kaza : 1 Ölü ,3 Yaralı

Lunaparkta ''Elma kurdu'' olarak bilinen eğlence treni kazası, bir baba ile oğulu ayırdı. Kuşdili Mahallesi'nde bulunan lunaparkta , içerisinde 10'a yakın kişinin bulunduğu eğlence treni,  arka vagonunun piminin çıkması sonrası yaptığı geri hareketle devrildi..Trenin altında kaldığı belirlenen Vahap Işık (34) , oğlu Yunus Işık (6) , Mehmet Erdal ve Bekir Erdal yaralandı.Yaralılar Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken , ağır yaralı olan Vahap Işık hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Babası ile aynı vagonda olan Yunus İşık’ın da durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Lunaparkta aynı vagonun ön kısmında olan Mehmet isimli bir kişi,  yaşanılan korku dolu anları şöyle anlattı: “Çocuklar ve gençler için bilinen tren boşa çıktı ve geri geri gitti. Vagon geri düştü. Çok da yaralı var. Benim çocuğum da yaralandı. Acil serviste bekliyorum” dedi. Olayla ilgili , lunapark işletmecisi ile tren operatörü gözaltına alınırken, polis tarafından eğlence mekanı kapatıldı.    
Lunaparkta ''Elma kurdu'' olarak bilinen eğlence treni kazası, bir baba ile oğulu ayırdı.

Kuşdili Mahallesi'nde bulunan lunaparkta , içerisinde 10'a yakın kişinin bulunduğu eğlence treni,  arka vagonunun piminin çıkması sonrası yaptığı geri hareketle devrildi..Trenin altında kaldığı belirlenen Vahap Işık (34) , oğlu Yunus Işık (6) , Mehmet Erdal ve Bekir Erdal yaralandı.Yaralılar Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken , ağır yaralı olan Vahap Işık hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Babası ile aynı vagonda olan Yunus İşık’ın da durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Lunaparkta aynı vagonun ön kısmında olan Mehmet isimli bir kişi,  yaşanılan korku dolu anları şöyle anlattı: “Çocuklar ve gençler için bilinen tren boşa çıktı ve geri geri gitti. Vagon geri düştü. Çok da yaralı var. Benim çocuğum da yaralandı. Acil serviste bekliyorum” dedi.

Olayla ilgili , lunapark işletmecisi ile tren operatörü gözaltına alınırken, polis tarafından eğlence mekanı kapatıldı.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.