Meral Akşener Kırşehir'de İftar Programına Katılacak

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2019 - 15:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meral Akşener Kırşehir'de İftar Programına Katılacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kırşehir'de iftar programına katılacak. Kırşehir İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek ve 18 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek iftar programına katılacak olan Akşener'in ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Müfit Göçen , '' Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER İl Başkanlığımızca düzenlenen iftar yemeği için 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü ilimize gelerek programımıza katılacaktır. İYİ Parti Kırşehir ailesi olarak Genel Başkanımızla bir araya gelebilmenin heyecanını yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız daha önce iki kez Kırşehir’e gelmiş, Kırşehir halkı kendisini bağrına basmış ve yaşadığımız süreçte de ilgisini göstermiştir. Yaşadıklarımız karşısında Sayın Genel Başkanımız için Kırşehir’in yeri de hep ayrı olmuştur. Genel Başkanımız, üyelerimize ülkemizin içine düşürüldüğü durumu, çıkış yollarını ve mevcut şartları anlatarak ülke gündemini değerlendirecektir. Kırşehir ile ilgili görüşlerini de bizlerle paylaşacaktır. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra başlattığımız örgütlenme çabalarımız ve halk ile buluşmalarımız sadece iftarla kalmayacak yerinde ziyaretler, farklı plan ve programlar ile devam edecektir. “ dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kırşehir'de iftar programına katılacak.

Kırşehir İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek ve 18 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek iftar programına katılacak olan Akşener'in ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Müfit Göçen , '' Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER İl Başkanlığımızca düzenlenen iftar yemeği için 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü ilimize gelerek programımıza katılacaktır.

İYİ Parti Kırşehir ailesi olarak Genel Başkanımızla bir araya gelebilmenin heyecanını yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız daha önce iki kez Kırşehir’e gelmiş, Kırşehir halkı kendisini bağrına basmış ve yaşadığımız süreçte de ilgisini göstermiştir. Yaşadıklarımız karşısında Sayın Genel Başkanımız için Kırşehir’in yeri de hep ayrı olmuştur.

Genel Başkanımız, üyelerimize ülkemizin içine düşürüldüğü durumu, çıkış yollarını ve mevcut şartları anlatarak ülke gündemini değerlendirecektir. Kırşehir ile ilgili görüşlerini de bizlerle paylaşacaktır.

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra başlattığımız örgütlenme çabalarımız ve halk ile buluşmalarımız sadece iftarla kalmayacak yerinde ziyaretler, farklı plan ve programlar ile devam edecektir. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.