Meral Akşener'den 100 yaşındaki Hatice Nineye Ziyaret

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2019 - 15:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meral Akşener'den 100 yaşındaki Hatice Nineye Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kırşehir'i ziyaretinde 100 yaşındaki Hatice Nineyi de unutmadı. Cumhuriyet kurulmadan önce dünyaya gelen Hatice Satılmış , Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adaylığı için oy kullanmaya torunu Zafer Satılmış'ın sırtında gitmişti.Meral Akşener de sosyal medya hesabından , ''Benim güzel anama terörist diyen vicdansızları millet affetmeyecek'' paylaşımında bulunmuştu. HATİCE NİNEYİ UNUTMADI Meral Akşener Kırşehir'i ziyareti sırasında Hatica Satılmış'ı da unutmayarak ziyaret etti. Hatice Nine'nin elini öpen Akşener'in daha sonra eline kına yakıldı. “MİLLET İTTİFAKI AÇISINDAN EN İYİ İŞ BİRLİĞİNİN YAPILDIĞI YER KIRŞEHİR” İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “24 Haziran seçimlerine giderken Cumhur İttifakı Millet ittifakı diye anılan yöntem hayata geçti. Her iki grup için söylüyorum bazı yerlerde çok iyi işledi, bazı yerlerde ise olmadı. Bizim açımızdan en iyi iş birliğimizin yapıldığı yer Kırşehir oldu” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kırşehir'i ziyaretinde 100 yaşındaki Hatice Nineyi de unutmadı.

Cumhuriyet kurulmadan önce dünyaya gelen Hatice Satılmış , Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adaylığı için oy kullanmaya torunu Zafer Satılmış'ın sırtında gitmişti.Meral Akşener de sosyal medya hesabından , ''Benim güzel anama terörist diyen vicdansızları millet affetmeyecek'' paylaşımında bulunmuştu.

HATİCE NİNEYİ UNUTMADI

Meral Akşener Kırşehir'i ziyareti sırasında Hatica Satılmış'ı da unutmayarak ziyaret etti.

Hatice Nine'nin elini öpen Akşener'in daha sonra eline kına yakıldı.

“MİLLET İTTİFAKI AÇISINDAN EN İYİ İŞ BİRLİĞİNİN YAPILDIĞI YER KIRŞEHİR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “24 Haziran seçimlerine giderken Cumhur İttifakı Millet ittifakı diye anılan yöntem hayata geçti. Her iki grup için söylüyorum bazı yerlerde çok iyi işledi, bazı yerlerde ise olmadı. Bizim açımızdan en iyi iş birliğimizin yapıldığı yer Kırşehir oldu” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.