Merhum Mehmet Yetkiner'in Kızından Babasına Duygu Dolu Veda

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2019 - 16:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Merhum Mehmet Yetkiner'in Kızından Babasına Duygu Dolu Veda

Rahatsızlığı nedeni ile gittiği hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden eski Başhekim Mehmet Yetkiner son yolculuğuna uğurlandı. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan cenaze törenine Yetkiner'in ailesi , Yetkiner'in meslektaşları ve çok sayıda siyasiler katıldı.Buradaki törende konuşan Mehmet Yetkiner'in tıp öğrencisi olan kızın Hatice Yetkiner , ''Bana son zamanlarında her zaman derdi ki kardeşlerin ve annen sana emanet.İki sene sonra buraya döneceğim ve onun bıraktığı yeri devralacağım.'' dedi ve gözyaşlarını tutamadı. Merhum Doktor Mehmet Yetkiner için Ahi Evran Külliyesinde cenaze töreni düzenlendi. Siyasetçi ve bürokratların katıldığı cenaze töreninde acılı aile taziyeleri kabul etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Yetkiner'in cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kümbetaltı mezarlığına defnedildi. Görüntüler : Harun Şener - Abdurrahman Dulkadiroğlu

Rahatsızlığı nedeni ile gittiği hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden eski Başhekim Mehmet Yetkiner son yolculuğuna uğurlandı.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan cenaze törenine Yetkiner'in ailesi , Yetkiner'in meslektaşları ve çok sayıda siyasiler katıldı.Buradaki törende konuşan Mehmet Yetkiner'in tıp öğrencisi olan kızın Hatice Yetkiner , ''Bana son zamanlarında her zaman derdi ki kardeşlerin ve annen sana emanet.İki sene sonra buraya döneceğim ve onun bıraktığı yeri devralacağım.'' dedi ve gözyaşlarını tutamadı.

Merhum Doktor Mehmet Yetkiner için Ahi Evran Külliyesinde cenaze töreni düzenlendi. Siyasetçi ve bürokratların katıldığı cenaze töreninde acılı aile taziyeleri kabul etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Yetkiner'in cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kümbetaltı mezarlığına defnedildi.

Görüntüler : Harun Şener - Abdurrahman Dulkadiroğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.