Meteorolojiden Kuvvetli Fırtına Uyarısı

YAŞAM 03.04.2023 - 21:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteorolojiden Kuvvetli Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 4 nisan salı günü öğle saatlerinde kuvvetli fırtına yaşanacağının beklendiği belirtildi.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN UYARIDA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ : Yapılan son değerlendirmelere göre ;Rüzgarın, 04.04.2023 salı günü öğle saatlerinden itibaren yer yer ''Kuvvetli Fırtına'' şeklinde esmesi beklenmektedir. Kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte oluşması muhtemel ; çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direklerin devrilmesi , soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 4 nisan salı günü öğle saatlerinde kuvvetli fırtına yaşanacağının beklendiği belirtildi.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN UYARIDA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ :

Yapılan son değerlendirmelere göre ;Rüzgarın, 04.04.2023 salı günü öğle saatlerinden itibaren yer yer ''Kuvvetli Fırtına'' şeklinde esmesi beklenmektedir.

Kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte oluşması muhtemel ; çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direklerin devrilmesi , soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.