Meteorolojiden Uyarı : Kavrulacağız

YAŞAM 10.06.2024 - 21:46, Güncelleme: 10.06.2024 - 21:42
 

Meteorolojiden Uyarı : Kavrulacağız

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Salı gününden itibaren sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerine çıkacağını bildirdi.

METEOROLOJi GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ : Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; geçen hafta, yağışlı sistem ile birlikte yer yer  mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkların Ülkemiz genelinde etkili olması beklenen sıcak  hava dalgasına bağlı olarak; yarın (Salı) 11.06.2024 gününden itibaren Çarşamba, Perşembe ve Cuma  günleri bölge genelinde etkisini artırarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmesi  beklenmektedir. Hafta sonu ise yağışlı sistem ile birlikte, sıcaklıkların mevsim normalleri civarına ineceği  öngörülüyor.  Önümüzdeki günlerde il merkezlerimizde beklenen sıcaklıklar;  Kırşehir : 32-34  Kayseri : 31-35  Nevşehir : 29-32  Sivas : 30-32  Yozgat : 30-32  Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere  vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları  hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.   
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Salı gününden itibaren sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerine çıkacağını bildirdi.

METEOROLOJi GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ :

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; geçen hafta, yağışlı sistem ile birlikte yer yer  mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkların Ülkemiz genelinde etkili olması beklenen sıcak  hava dalgasına bağlı olarak; yarın (Salı) 11.06.2024 gününden itibaren Çarşamba, Perşembe ve Cuma  günleri bölge genelinde etkisini artırarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmesi  beklenmektedir. Hafta sonu ise yağışlı sistem ile birlikte, sıcaklıkların mevsim normalleri civarına ineceği  öngörülüyor. 

Önümüzdeki günlerde il merkezlerimizde beklenen sıcaklıklar; 

Kırşehir : 32-34 

Kayseri : 31-35 

Nevşehir : 29-32 

Sivas : 30-32 

Yozgat : 30-32 

Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere  vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları  hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.