Metin İlhan Mecliste Gündeme Getirdi Kırşehir'e 42 Doktor Atandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2019 - 19:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Metin İlhan Mecliste Gündeme Getirdi Kırşehir'e 42 Doktor Atandı

Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan meclis genel kurulunda Kırşehir'de ki doktor açığını gündeme getirerek sağlık bakanına seslenmişti. Metin İlhan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya , Kırşehir'de farklı branşlarda doktor açığı olduğunu belirtmiş ve ve vatandaşın mağdur edilmemesi için söz konusu doktor açığının bakanlık tarafından ivedilikle değerlendirilip, çözümlenmesi gerektiği vurgusunu yapmıştı. CHP Kırşehir Milletvekili İLHAN'ın Kırşehir İlindeki doktor açığını dile getirmesi üzerine Bakanlık yakın zamanda Kırşehir'e 42 doktor ataması gerçekleştirdi. Bu atamaların 1 çocuk cerrahı, 1 çocuk hastalıkları, 1 kadın doğum ve 39 pratisyen hekim şeklinde gerçekleştirildi. İŞTE CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ METİN İLHAN'IN, SÖZ KONUSU AÇIĞA İLİŞKİN TBMM GENEL KURULU'NDAKİ AÇIKLAMALARI İlhan'ın geçtiğimiz aylarda TBMM'de yapmış olduğu açıklamalarda; devletin vatandaşı için yapması gereken asli ve öncelikli görevlerin başında sağlığın yer aldığı ancak bu alandaki sorunların da günden güne artmakta olduğu ve Kırşehir İl'indeki sağlık personeli açığı nedeniyle bölge halkının bu durumdan kaynaklı büyük sıkıntılar yaşadığı ve söz konusu açığın en aza indirgenmesi, ivedilikle çözüme ulaştırılması için gerekli adımların atılmasının önem arz ettiği, konunun takipçisi olacağı yer alıyordu. İlhan, hem 26 Aralık 2018 tarihinde ve 16 Temmuz 2019 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda yapmış olduğu konuşmalarda Sağlık Bakanı'na seslenerek başta doktor olmak üzere sağlık personeli sayısında ciddi bir açık olduğunu belirtmişti.

Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan meclis genel kurulunda Kırşehir'de ki doktor açığını gündeme getirerek sağlık bakanına seslenmişti.

Metin İlhan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya , Kırşehir'de farklı branşlarda doktor açığı olduğunu belirtmiş ve ve vatandaşın mağdur edilmemesi için söz konusu doktor açığının bakanlık tarafından ivedilikle değerlendirilip, çözümlenmesi gerektiği vurgusunu yapmıştı.

CHP Kırşehir Milletvekili İLHAN'ın Kırşehir İlindeki doktor açığını dile getirmesi üzerine Bakanlık yakın zamanda Kırşehir'e 42 doktor ataması gerçekleştirdi. Bu atamaların 1 çocuk cerrahı, 1 çocuk hastalıkları, 1 kadın doğum ve 39 pratisyen hekim şeklinde gerçekleştirildi.

İŞTE CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ METİN İLHAN'IN, SÖZ KONUSU AÇIĞA İLİŞKİN TBMM GENEL KURULU'NDAKİ AÇIKLAMALARI

İlhan'ın geçtiğimiz aylarda TBMM'de yapmış olduğu açıklamalarda; devletin vatandaşı için yapması gereken asli ve öncelikli görevlerin başında sağlığın yer aldığı ancak bu alandaki sorunların da günden güne artmakta olduğu ve Kırşehir İl'indeki sağlık personeli açığı nedeniyle bölge halkının bu durumdan kaynaklı büyük sıkıntılar yaşadığı ve söz konusu açığın en aza indirgenmesi, ivedilikle çözüme ulaştırılması için gerekli adımların atılmasının önem arz ettiği, konunun takipçisi olacağı yer alıyordu.

İlhan, hem 26 Aralık 2018 tarihinde ve 16 Temmuz 2019 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda yapmış olduğu konuşmalarda Sağlık Bakanı'na seslenerek başta doktor olmak üzere sağlık personeli sayısında ciddi bir açık olduğunu belirtmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.