MHP'li Aday Adayının Paylaşımı Büyük Tepki Çekti

SİYASET 02.04.2023 - 15:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP'li Aday Adayının Paylaşımı Büyük Tepki Çekti

MHP'den Kırşehir Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Aydın Akpınar, Milletvekili adayı olduğunu ima eden paylaşımda bulundu.

MHP İl Teşkilatı, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi aday adaylarını tanıttı.2 adaylık kontenjan için 6 aday adayı başvuruda bulundu.Başvuru yapanlar arasında daha önce 2. sıradan milletvekili adayı olan Ankara'da avukatlık yapan Aydın Akpınar da vardı.Akpınar, tanıtım programının ardından sosyal medya hesabından , ''Cübbemi ve çantamı özleyeceğim'' notuyla cübbeli fotoğraflarını paylaştı.Paylaşım partililerde büyük tepki yarattı.   ''MHP'DE DEVAM EDEN SÜRECE HAKARET'' Partililer, '' MHP'de aday belirleme süreci devam ederken ''ben kesin adayım'' imasında bulunmak Genel Merkezimizin tamamen adalet ve hakkaniyet çerçevesinde işleyen sürecine bir hakaret niteliğindedir'' yorumlarına yol açtı.   MHP'de 2 milletvekilliği adaylığı için ;  İş insanı Alparslan Zabah, Avukat Aydın Akpınar, Dr. Mehmet Anasız, İş İnsanı Mehmet Ay, İş İnsanı Fatih Süter ve bürokrat Yakup Özdemir'in başvuruları kabul edilmişti.
MHP'den Kırşehir Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Aydın Akpınar, Milletvekili adayı olduğunu ima eden paylaşımda bulundu.

MHP İl Teşkilatı, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi aday adaylarını tanıttı.2 adaylık kontenjan için 6 aday adayı başvuruda bulundu.Başvuru yapanlar arasında daha önce 2. sıradan milletvekili adayı olan Ankara'da avukatlık yapan Aydın Akpınar da vardı.Akpınar, tanıtım programının ardından sosyal medya hesabından , ''Cübbemi ve çantamı özleyeceğim'' notuyla cübbeli fotoğraflarını paylaştı.Paylaşım partililerde büyük tepki yarattı.

 

''MHP'DE DEVAM EDEN SÜRECE HAKARET''

Partililer, '' MHP'de aday belirleme süreci devam ederken ''ben kesin adayım'' imasında bulunmak Genel Merkezimizin tamamen adalet ve hakkaniyet çerçevesinde işleyen sürecine bir hakaret niteliğindedir'' yorumlarına yol açtı.

 

MHP'de 2 milletvekilliği adaylığı için ;  İş insanı Alparslan Zabah, Avukat Aydın Akpınar, Dr. Mehmet Anasız, İş İnsanı Mehmet Ay, İş İnsanı Fatih Süter ve bürokrat Yakup Özdemir'in başvuruları kabul edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.