MHP'nin İftar Programında Misafirler Salona Sığmadı

GÜNDEM 16.04.2023 - 05:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP'nin İftar Programında Misafirler Salona Sığmadı

MHP Kırşehir İl Teşkilatı Milletvekilleri adaylarını tanıtmak ve kaynaşmak için iftar programı düzenlendi.İzdiham yaşanan iftarda İl Başkanı Arif Kılıç misafirlere yer bulabilmek için parti yönetimini, meclis üyelerini ve ülkü ocakları teşkilatı mensuplarını salondan çıkardı.

MHP Kırşehir Milletvekili adayları Aydın Akpınar ve Mehmet Ay olarak açıklanmıştı.MHP'li adayların saha çalışmaları sürerken İl teşkilatı da hem adaylarını tanıtmak hem de kaynaşmayı sağlamak üzere Terme Otel'de iftar programı düzenledi.Yaklaşık 1000 kişi alabilen salonda düzenlenen iftar programında izdiham yaşandı.İftara gelen misafirlere ait araçlar için otopark yeri problemi yaşanırken salonda yer bulamayan misafirler dışarıda kaldı.     Bunun üzerine MHP İl Başkanı Arif Kılıç eline mikrofonu alarak önce parti yönetim kurulu üyelerini dışarı çıkması gerektiğini söyledi.Bu da çözüm olmayınca bu kez meclis üyeleri ve belediye başkanlarını dışarı çıkardı.Arif Kılıç son olarak ülkü ocakları mensuplarını da dışarı çıkardı.Buna rağmen yer bulamayan partililerin bir kısmı geri dönmek zorunda kaldı.Bu durum, '' Keşke iftar Cacabey Meydanı'nda yapılsaydı'' şeklinde yorumlandı.MHP'nin iftar programındaki kalabalık ve izdiham ayrıca partinin seçimlerde başarı elde edeceği olarak da değerlendirildi.   Parti Teşkilatı Üyeleri Misafirlere Yer Açmak İçin Salon Dışına Çıkarıldı İftar programının ardından İl Başkanı Arif Kılıç, Milletvekili Adayları Aydın Akpınar ve Mehmet birer konuşma gerkçekleştirdi.Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim okunarak misafirler uğurlandı.
MHP Kırşehir İl Teşkilatı Milletvekilleri adaylarını tanıtmak ve kaynaşmak için iftar programı düzenlendi.İzdiham yaşanan iftarda İl Başkanı Arif Kılıç misafirlere yer bulabilmek için parti yönetimini, meclis üyelerini ve ülkü ocakları teşkilatı mensuplarını salondan çıkardı.

MHP Kırşehir Milletvekili adayları Aydın Akpınar ve Mehmet Ay olarak açıklanmıştı.MHP'li adayların saha çalışmaları sürerken İl teşkilatı da hem adaylarını tanıtmak hem de kaynaşmayı sağlamak üzere Terme Otel'de iftar programı düzenledi.Yaklaşık 1000 kişi alabilen salonda düzenlenen iftar programında izdiham yaşandı.İftara gelen misafirlere ait araçlar için otopark yeri problemi yaşanırken salonda yer bulamayan misafirler dışarıda kaldı.

 

 

Bunun üzerine MHP İl Başkanı Arif Kılıç eline mikrofonu alarak önce parti yönetim kurulu üyelerini dışarı çıkması gerektiğini söyledi.Bu da çözüm olmayınca bu kez meclis üyeleri ve belediye başkanlarını dışarı çıkardı.Arif Kılıç son olarak ülkü ocakları mensuplarını da dışarı çıkardı.Buna rağmen yer bulamayan partililerin bir kısmı geri dönmek zorunda kaldı.Bu durum, '' Keşke iftar Cacabey Meydanı'nda yapılsaydı'' şeklinde yorumlandı.MHP'nin iftar programındaki kalabalık ve izdiham ayrıca partinin seçimlerde başarı elde edeceği olarak da değerlendirildi.

 

Parti Teşkilatı Üyeleri Misafirlere Yer Açmak İçin Salon Dışına Çıkarıldı

İftar programının ardından İl Başkanı Arif Kılıç, Milletvekili Adayları Aydın Akpınar ve Mehmet birer konuşma gerkçekleştirdi.Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim okunarak misafirler uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.