Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırşehir'e Gelecek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2019 - 22:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırşehir'e Gelecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir'e gelecek. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin ziyareti ile ilgili detayları aktarırken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da Kırşehir'e geleceğini açıkladı.24 Şubat tarihinde gerçekleşecek ziyarette Bakan Selçuk'un Eğitim ve Öğretim çalışmaları ile ilgili bilgi alacağı öğrenilirken ziyarete ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir'e gelecek.

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin ziyareti ile ilgili detayları aktarırken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da Kırşehir'e geleceğini açıkladı.24 Şubat tarihinde gerçekleşecek ziyarette Bakan Selçuk'un Eğitim ve Öğretim çalışmaları ile ilgili bilgi alacağı öğrenilirken ziyarete ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.