Mucur Belediye Başkan A. Adayı Fatih Yıldırım'dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

SİYASET 26.12.2023 - 21:37, Güncelleme: 26.12.2023 - 21:18
 

Mucur Belediye Başkan A. Adayı Fatih Yıldırım'dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Mucur MHP Belediye Başkan A. Adayı Fatih Yıldırım, '' Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aday Olmak Benim İçin Şereftir'' diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken MHP'de aday belirleme sürecinin hız kazandığını belirten Fatih Yıldırım sözlerine şöyle devam etti ; Bu güne kadar tüm aday adayı arkadaşlarımla birlikte partimiz ve davamız adına ilkeli,  birlik ve beraberlik içinde, diğer siyasi partilere örnek olabilecek bir siyasi   kampanya süreci yürüttük. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlenerek devam edeceğinin altını bir kez daha  çizmek isterim. Şahsımın ve aday adayı arkadaşlarımın aday olabilmek adına yaptığı tüm çalışmalar tatlı bir  yarışın  tezahürüdür. Ayrıca yapılan tüm bu çalışmalar, aday nezninde yapılsa dahi  partimize, kutlu davamıza hizmet etme adınadır.   Sonuçta tüm aday adayı arkadaşalarımızın ortak hedefi şanlı üç hilalimizi, Mucur  Belediye Başkanlığı  makamına asmak ve Mucurlu hemşerilerime hak ettikleri hizmeti sunabilmek adınadır.  Buradan bir kez daha belirtmek isterim ki; İl ve ilçe  yönetimimiz ve Genel Merkezimiz,  hangi arkadaşımızı aday olarak uygun görürse bizler onun yanında asker olmak için varız.  Her arkadışımızın gönlünde elbette kendisinin aday olabilmesi geçecektir. Çünkü Milliyetçi Hareket partisinden aday olabilmek  bir şereftir.  Zaten aday adaylığı başvurusunda bulunmamız da  bunun için değil midir? Sonuç itibariyle bizler bu davaya menfaatlerimiz gereği gönül vermedik.  Bizler için Milliyetçi Hareket Partisi; bir ata ocağı, Ülkücülük ise bir yaşam düsturudur.   Tüm arkadaşalarımın da aynı duygularla yol yürümesi bizler için bir onur kaynağıdır.  Saygı ve Hürmetlerimi sunarım.
Mucur MHP Belediye Başkan A. Adayı Fatih Yıldırım, '' Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aday Olmak Benim İçin Şereftir'' diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken MHP'de aday belirleme sürecinin hız kazandığını belirten Fatih Yıldırım sözlerine şöyle devam etti ;
Bu güne kadar tüm aday adayı arkadaşlarımla birlikte partimiz ve davamız adına ilkeli,  birlik ve beraberlik içinde, diğer siyasi partilere örnek olabilecek bir siyasi   kampanya süreci yürüttük. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlenerek devam edeceğinin altını bir kez daha  çizmek isterim.
Şahsımın ve aday adayı arkadaşlarımın aday olabilmek adına yaptığı tüm çalışmalar tatlı bir  yarışın  tezahürüdür. Ayrıca yapılan tüm bu çalışmalar, aday nezninde yapılsa dahi  partimize, kutlu davamıza hizmet etme adınadır.   Sonuçta tüm aday adayı arkadaşalarımızın ortak hedefi şanlı üç hilalimizi, Mucur  Belediye Başkanlığı  makamına asmak ve Mucurlu hemşerilerime hak ettikleri hizmeti sunabilmek adınadır. 
Buradan bir kez daha belirtmek isterim ki; İl ve ilçe  yönetimimiz ve Genel Merkezimiz,  hangi arkadaşımızı aday olarak uygun görürse bizler onun yanında asker olmak için varız. 
Her arkadışımızın gönlünde elbette kendisinin aday olabilmesi geçecektir.
Çünkü Milliyetçi Hareket partisinden aday olabilmek  bir şereftir.  Zaten aday adaylığı başvurusunda bulunmamız da  bunun için değil midir?
Sonuç itibariyle bizler bu davaya menfaatlerimiz gereği gönül vermedik. 
Bizler için Milliyetçi Hareket Partisi; bir ata ocağı, Ülkücülük ise bir yaşam düsturudur.  
Tüm arkadaşalarımın da aynı duygularla yol yürümesi bizler için bir onur kaynağıdır. 
Saygı ve Hürmetlerimi sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.