Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz'ın Seçim Vaadi Olay Oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2019 - 11:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz'ın Seçim Vaadi Olay Oldu

Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz'ın parti binasındaki konuşması gündeme oturdu.Yılmaz, MHP'yi muhalif parti olarak lanse ederken , partililere iş vaat etti. 31 Mart seçimlerinde her belediye başkanı seçim vaatlerini açıklarken Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz seçim vaadiyle ülke gündemine oturdu.Parti binasındaki konuşması sırasında bir partili tarafından çekilen görüntüler sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.Ulusal basında da yer bulan görüntülerde Atılgan Yılmaz , '' Bu son 5 yıl içerisinde ‘muhalefet' belediyesi olduğundan dolayı İŞKUR'da toplam çalışan sağda saysanız 50 kişi, solda saysanız 60 kişi eder. En son bir , bir buçuk ay önce 500 kişiden sadece 5 kişi Çiçekdağı'na, 5 kişi Kaman'a verildi. İktidar partisinin belediyesi olmadığından dolayı bu ilçelere az verildi.  Boztepe, Akpınar ve Akçekent 50'şer, 100'er kişi personel verildi. İŞKUR, iktidarın nimeti, Ak Parti’nin nimeti, Tayyip Erdoğan'ın nimeti... Seçimin son haftasında ise size taahhüt ediyorum 150 kişi alacağız. Şimdilik acil olan, sıkıntılı olan, problemli olan siz gençlerimizi değerlendirip sizlere hizmet etmek bana şeref verir.”

Ak Parti Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz'ın parti binasındaki konuşması gündeme oturdu.Yılmaz, MHP'yi muhalif parti olarak lanse ederken , partililere iş vaat etti.

31 Mart seçimlerinde her belediye başkanı seçim vaatlerini açıklarken Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz seçim vaadiyle ülke gündemine oturdu.Parti binasındaki konuşması sırasında bir partili tarafından çekilen görüntüler sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.Ulusal basında da yer bulan görüntülerde Atılgan Yılmaz , '' Bu son 5 yıl içerisinde ‘muhalefet' belediyesi olduğundan dolayı İŞKUR'da toplam çalışan sağda saysanız 50 kişi, solda saysanız 60 kişi eder. En son bir , bir buçuk ay önce 500 kişiden sadece 5 kişi Çiçekdağı'na, 5 kişi Kaman'a verildi. İktidar partisinin belediyesi olmadığından dolayı bu ilçelere az verildi.  Boztepe, Akpınar ve Akçekent 50'şer, 100'er kişi personel verildi. İŞKUR, iktidarın nimeti, Ak Parti’nin nimeti, Tayyip Erdoğan'ın nimeti... Seçimin son haftasında ise size taahhüt ediyorum 150 kişi alacağız. Şimdilik acil olan, sıkıntılı olan, problemli olan siz gençlerimizi değerlendirip sizlere hizmet etmek bana şeref verir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.