Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz Kaza Geçirdi

GÜNDEM 24.10.2023 - 19:34, Güncelleme: 24.10.2023 - 20:58
 

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz Kaza Geçirdi

Çeşitli temaslar için İstanbul'da bulunan Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz kaza geçirdi.

Alınan bilgiye göre çeşitli ziyaretler ve temaslar için Ankara'dan İstanbul'a geçen Mucur Belediye Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atılgan Yılmaz'ın bulunuğu 40 LA 040 plakalı makam aracı, Köprü gişe yakınlarında trafik kazası geçirdi.Kaza sonucu makam aracında ağır maddi hasar meydana gelirken Atılgan Yılmaz ve şoförü kazadan yara almadan kurtuldu.     Atılgan Yılmaz, İstanbul temasları sırasında kendisi de Kırşehirli olan Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy ile bir araya geldi.     Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada söz konusu ziyarete ilişkin, '' Memleketim Kırşehir Mucur Belediye Başkanımız Sayın Atılgan Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Bu vesileyle Ozanlar Diyarı Şirin Kırşehir’e ve hemşehrilerimize baki selamlarımla'' ifadelerini kullandı.
Çeşitli temaslar için İstanbul'da bulunan Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz kaza geçirdi.

Alınan bilgiye göre çeşitli ziyaretler ve temaslar için Ankara'dan İstanbul'a geçen Mucur Belediye Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atılgan Yılmaz'ın bulunuğu 40 LA 040 plakalı makam aracı, Köprü gişe yakınlarında trafik kazası geçirdi.Kaza sonucu makam aracında ağır maddi hasar meydana gelirken Atılgan Yılmaz ve şoförü kazadan yara almadan kurtuldu.

 

 

Atılgan Yılmaz, İstanbul temasları sırasında kendisi de Kırşehirli olan Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy ile bir araya geldi.

 

 

Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada söz konusu ziyarete ilişkin, '' Memleketim Kırşehir Mucur Belediye Başkanımız Sayın Atılgan Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Bu vesileyle Ozanlar Diyarı Şirin Kırşehir’e ve hemşehrilerimize baki selamlarımla'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.