Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali ''TT'' Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2018 - 11:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali ''TT'' Oldu

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış programında Ferhat Göçer, bozlak ustasının sevilen türkülerini seslendirdi.Cacabey'i dolduran binlerce Kırşehirli Göçer'e eşlik etti.  25 Eylül 2012 tarihinde vefat eden “Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş”ı anmak amacıyla Cacabey Meydanında düzenlenen program düzenlenen ‘2. Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali’nin açılış programına Vali İbrahim Akın , Milletvekilleri Hacı Turan,  Mustafa Kendirli ve Metin İlhan,Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan , il protokolü ve protokol eşleri, siyasi partilerin il temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaşımız katıldı. Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ve  Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi ve  Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi iş birliğiyle Kırşehir Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirilen festivalde sanatçı Ferhat Göçer ile birlikte Aytuğ Özdemir, Buse Katılmış, Elif Buse Doğan, Ahmet Yazgan sahne aldı. Programında Türk Halk Müziği eserlerine yer veren Ferhat Göçer, Neşet Ertaş'ın 'Neredesin Sen' türküsünü Cacabey Meydanını dolduran kalabalıkla birlikte söyledi. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne almaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Göçer, izleyicilerin coşkusundan çok etkilendiğini belirterek, "Keşke Kırşehir'e daha önce de gelseydim" dedi. ''NEŞET ERTAŞ KÜLTÜR FESTİVALİ'' TT OLDU Neşet Ertaş Kültür Festivali için birçok haber kanalı canlı yayınla Kırşehir'e bağlandı. Sosyal Medyada ''NeşetErtaşFestivali'' etiketiyle birçok paylaşım yapıldı.Festival sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konulardan birisi oldu. İŞTE FESTİVALDEN KARELER Ahmet Yazgan Buse Katılmış Aytuğ Özdemir Elif Buse Doğan
Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış programında Ferhat Göçer, bozlak ustasının sevilen türkülerini seslendirdi.Cacabey'i dolduran binlerce Kırşehirli Göçer'e eşlik etti.

 25 Eylül 2012 tarihinde vefat eden “Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş”ı anmak amacıyla Cacabey Meydanında düzenlenen program düzenlenen ‘2. Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali’nin açılış programına Vali İbrahim Akın , Milletvekilleri Hacı Turan,  Mustafa Kendirli ve Metin İlhan,Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan , il protokolü ve protokol eşleri, siyasi partilerin il temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaşımız katıldı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ve  Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi ve  Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi iş birliğiyle Kırşehir Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirilen festivalde sanatçı Ferhat Göçer ile birlikte Aytuğ Özdemir, Buse Katılmış, Elif Buse Doğan, Ahmet Yazgan sahne aldı.

Programında Türk Halk Müziği eserlerine yer veren Ferhat Göçer, Neşet Ertaş'ın 'Neredesin Sen' türküsünü Cacabey Meydanını dolduran kalabalıkla birlikte söyledi.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne almaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Göçer, izleyicilerin coşkusundan çok etkilendiğini belirterek, "Keşke Kırşehir'e daha önce de gelseydim" dedi. ''NEŞET ERTAŞ KÜLTÜR FESTİVALİ'' TT OLDU Neşet Ertaş Kültür Festivali için birçok haber kanalı canlı yayınla Kırşehir'e bağlandı. Sosyal Medyada ''NeşetErtaşFestivali'' etiketiyle birçok paylaşım yapıldı.Festival sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konulardan birisi oldu. İŞTE FESTİVALDEN KARELER Ahmet Yazgan Buse Katılmış Aytuğ Özdemir Elif Buse Doğan
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

İlginizi Çekebilir

En Çok Okunanlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.