Neşet Ertaş'ı Anma Etkinliklerinin Programı Belli Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2019 - 13:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş'ı Anma Etkinliklerinin Programı Belli Oldu

24-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Neşet Ertaş Anma Etkinliklerinin programı belli oldu. 24 Eylül'de başlayacak olan etkinliklerde saat 14:00'te İş Bankası Anıt Meydanı önünde Adem Göçer ve Kırşehir Belediyesi Davul Zurna Ekibi ve Abdallar Topluluğu açık hava gösterisi ile sahne alacak. Yine aynı gün saat 19:30'da Cacabey Meydanında Mehter Takımı Neşet Ertaş Türkülerini seslendirecek.Mehter takımının ardından Ali Şahin sahne alacak.Ali Şahin'in ardından sırasıyla Adem Göçer ve Kırşehir Belediyesi Davul Zurna Ekibi , Burhan Ertaş ve Erkut Özkan sevenleriyle buluşacak.Gecenin son sanatçısı ise Nazlı Öksüz olacak. Neşet Ertaş'ın anma etkinliklerinin son günü olan 25 Eylül'de ise saat 11:30'da Neşet Ertaş kabri başında anılacak.Saat 12:00'de Baba Ocağı Muharrem Ertaş'ın evi ziyaret edilerek burada sazımın emaneti programı tertip edilecek. Aynı gün saat 12:30'da Ahi Evran Camii'nde Neşet Ertaş için Mevlüt okutulacak.Saat 14:00'te ise Anıt Meydanında (İş Bankası Önü) Halk Oyunları ekibi , Mehter Takımı (Neşet Ertaş Türküleri), Kırşehir Belediyesi Davul Zurna Ekibi yine sahnede olacak.Saat 16:00'da Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde ''Geleneği İçinde Neşet Ertaş ve Sanatı'' Paneli düzenlenecek.Moderatörlüğünü Ekrem Öztürk'ün yapacağı Panelde Ercan Kesal , Süleyman Şenel , Bayram Bilge Tokel , Adnan Yılmaz , Kubilay Dökmetaş , Mehmet Erhan Yiğiter panelist olarak bulunacak.Hasan Saltık ve Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş'ta Usta Ozan ile ilgili anılarını anlatacak. Aynı gün saat 19:30'da ise Cacabey Meydanında Mehter Takımı yine Neşet Ertaş Türkülerini seslendirecek ve onun ardında Abdallar Topluluğu konseri verilecek.Gecenin sonunda ise Cengiz Özkan ve Gülay Kırşehirli sevenleriyle buluşacak.

24-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Neşet Ertaş Anma Etkinliklerinin programı belli oldu.

24 Eylül'de başlayacak olan etkinliklerde saat 14:00'te İş Bankası Anıt Meydanı önünde Adem Göçer ve Kırşehir Belediyesi Davul Zurna Ekibi ve Abdallar Topluluğu açık hava gösterisi ile sahne alacak.

Yine aynı gün saat 19:30'da Cacabey Meydanında Mehter Takımı Neşet Ertaş Türkülerini seslendirecek.Mehter takımının ardından Ali Şahin sahne alacak.Ali Şahin'in ardından sırasıyla Adem Göçer ve Kırşehir Belediyesi Davul Zurna Ekibi , Burhan Ertaş ve Erkut Özkan sevenleriyle buluşacak.Gecenin son sanatçısı ise Nazlı Öksüz olacak.

Neşet Ertaş'ın anma etkinliklerinin son günü olan 25 Eylül'de ise saat 11:30'da Neşet Ertaş kabri başında anılacak.Saat 12:00'de Baba Ocağı Muharrem Ertaş'ın evi ziyaret edilerek burada sazımın emaneti programı tertip edilecek.

Aynı gün saat 12:30'da Ahi Evran Camii'nde Neşet Ertaş için Mevlüt okutulacak.Saat 14:00'te ise Anıt Meydanında (İş Bankası Önü) Halk Oyunları ekibi , Mehter Takımı (Neşet Ertaş Türküleri), Kırşehir Belediyesi Davul Zurna Ekibi yine sahnede olacak.Saat 16:00'da Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde ''Geleneği İçinde Neşet Ertaş ve Sanatı'' Paneli düzenlenecek.Moderatörlüğünü Ekrem Öztürk'ün yapacağı Panelde Ercan Kesal , Süleyman Şenel , Bayram Bilge Tokel , Adnan Yılmaz , Kubilay Dökmetaş , Mehmet Erhan Yiğiter panelist olarak bulunacak.Hasan Saltık ve Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş'ta Usta Ozan ile ilgili anılarını anlatacak.

Aynı gün saat 19:30'da ise Cacabey Meydanında Mehter Takımı yine Neşet Ertaş Türkülerini seslendirecek ve onun ardında Abdallar Topluluğu konseri verilecek.Gecenin sonunda ise Cengiz Özkan ve Gülay Kırşehirli sevenleriyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.