O Köyde Kenevir Operasyonu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2018 - 11:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

O Köyde Kenevir Operasyonu

Kaman'a bağlı Hamit Köyünde yapılan operasyonda 654 kök hint keneviri ele geçirildi. Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyon kapsamında Kaman'a bağlı Hamit Köyünde B.K. isimli şahsın nohut ekili tarlasında yapılan kontrolde boyları 30 ile 150 cm arasında değişen ve esrar yapımında kullanılan (654) kök hint kenevir ele geçirildi. Adli Makamlara sevk edilen B.K. ifadesinin alınmasının serbest bırakıldı.    
Kaman'a bağlı Hamit Köyünde yapılan operasyonda 654 kök hint keneviri ele geçirildi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyon kapsamında Kaman'a bağlı Hamit Köyünde B.K. isimli şahsın nohut ekili tarlasında yapılan kontrolde boyları 30 ile 150 cm arasında değişen ve esrar yapımında kullanılan (654) kök hint kenevir ele geçirildi.

Adli Makamlara sevk edilen B.K. ifadesinin alınmasının serbest bırakıldı.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.