Okullar Tatil Edildi

EĞİTİM 29.10.2023 - 22:26, Güncelleme: 29.10.2023 - 22:21
 

Okullar Tatil Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde bir günlük tatil kararı aldıklarını duyurdu.

Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşı kutlanıyor, okullarda törenler, meydanlarda etkinlikler düzenlendi.Resmi tatil takviminde yer alan 29 Ekim’in sonraki günü olan 30 Ekim günü okullar tatil mi merak konusu oldu.Gün boyu merak edilen soru akşam saatlerinde cevap buldu.   OKUL ÖNCESİ, İLK, ORTA VE LİSELERDE TATİL KARARI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Eğitime bir gün ara verildiğini belirten Erdoğan, şu ifadeleri kullandı; “Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde bir günlük tatil kararı aldıklarını duyurdu.

Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşı kutlanıyor, okullarda törenler, meydanlarda etkinlikler düzenlendi.Resmi tatil takviminde yer alan 29 Ekim’in sonraki günü olan 30 Ekim günü okullar tatil mi merak konusu oldu.Gün boyu merak edilen soru akşam saatlerinde cevap buldu.

 

OKUL ÖNCESİ, İLK, ORTA VE LİSELERDE TATİL KARARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Eğitime bir gün ara verildiğini belirten Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

“Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.