Okullar Tatil Edilecek mi ? Açıklamalar Gelmeye Başladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2019 - 20:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Okullar Tatil Edilecek mi ? Açıklamalar Gelmeye Başladı

Kırşehir genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sonrasında herkes okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı. AÇIKLAMALAR GELMEYE BAŞLADI Yoğun kar yağışının etkisi altında olan Kaman'da beklenen açıklama geldi.Yapılan açıklamada '' İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde oluşan buzlanma nedeniyle eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir." denildi. Bir diğer açıklamada Akpınar Kaymakamlığı'ndan yapıldı ; '' İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde oluşan buzlanma nedeniyle eğitime 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir .'' Akçaktent Kaymakamlığından Yapılan Açıklama ; "İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde oluşan buzlanma nedeniyle eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir." Çiçekdağı'dan da açıklama geldi ; "Çiçekdağı İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde oluşan buzlanma nedeniyle eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir." KIRŞEHİR'DE OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ ? Okulların tatil edilmesiyle ilgili Kırşehir Valiliğinden herhangi bir açıklama yapılmadı ancak ilerleyen saatlerde yoğun kar yağışı olması durumunda Kırşehir'de de okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Kırşehir genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sonrasında herkes okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

AÇIKLAMALAR GELMEYE BAŞLADI

Yoğun kar yağışının etkisi altında olan Kaman'da beklenen açıklama geldi.Yapılan açıklamada '' İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde oluşan buzlanma nedeniyle eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir." denildi.

Bir diğer açıklamada Akpınar Kaymakamlığı'ndan yapıldı ;

'' İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde oluşan buzlanma nedeniyle eğitime 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir .''

Akçaktent Kaymakamlığından Yapılan Açıklama ;

"İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde oluşan buzlanma nedeniyle eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir."

Çiçekdağı'dan da açıklama geldi ;

"Çiçekdağı İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde oluşan buzlanma nedeniyle eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir."

KIRŞEHİR'DE OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ ?

Okulların tatil edilmesiyle ilgili Kırşehir Valiliğinden herhangi bir açıklama yapılmadı ancak ilerleyen saatlerde yoğun kar yağışı olması durumunda Kırşehir'de de okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.