Ölüme Terk Edilen Sokak Köpekleri

DİĞER 28.01.2020 - 11:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ölüme Terk Edilen Sokak Köpekleri

Kırşehir'de kimliği belirsiz kişiler tarafından ölüme terk edilen köpeklere Kırşehir Belediyesi sahip çıktı. Birçoğu açlıktan bitkin düşen çok sayıda köpek Kesikköprü - Yörücek arasında bulunan Kızılırmak deltasında ölüme terk edildi.Bir vatandaşın çektiği görüntüler gazetemize ulaştırıldı.Köpekleri görüntüleyen vatandaş , ''köpekler ölüme terk edilmiş vaziyette idi , bazıları neredeyse ölmek üzereydi.Ekmek de verdik ancak müdahale de edilmesi gerekiyordu.Gerçekten yazık , bunu yapanlar ya köpek beslemesin ya da bu hayvanlara bunu reva görmesin.'' açıklamasında bulundu. KIRŞEHİR BELEDİYESİ MÜDAHALE ETTİ Ölüme terk edilen köpekler gazetemiz tarafından Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Başar Altuntaş'a bildirildi.Başar Altuntaş veterinerlik işleri ekiplerini hemen göndererek ölüme terk edilen köpekleri koruma altına aldırdı.Altuntaş hayvanlara gerekli müdahalenin yapıldığını ve hayvan barınağında koruma altına alındığını belirtti.

Kırşehir'de kimliği belirsiz kişiler tarafından ölüme terk edilen köpeklere Kırşehir Belediyesi sahip çıktı.

Birçoğu açlıktan bitkin düşen çok sayıda köpek Kesikköprü - Yörücek arasında bulunan Kızılırmak deltasında ölüme terk edildi.Bir vatandaşın çektiği görüntüler gazetemize ulaştırıldı.Köpekleri görüntüleyen vatandaş , ''köpekler ölüme terk edilmiş vaziyette idi , bazıları neredeyse ölmek üzereydi.Ekmek de verdik ancak müdahale de edilmesi gerekiyordu.Gerçekten yazık , bunu yapanlar ya köpek beslemesin ya da bu hayvanlara bunu reva görmesin.'' açıklamasında bulundu.

KIRŞEHİR BELEDİYESİ MÜDAHALE ETTİ

Ölüme terk edilen köpekler gazetemiz tarafından Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Başar Altuntaş'a bildirildi.Başar Altuntaş veterinerlik işleri ekiplerini hemen göndererek ölüme terk edilen köpekleri koruma altına aldırdı.Altuntaş hayvanlara gerekli müdahalenin yapıldığını ve hayvan barınağında koruma altına alındığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.