Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı : 2 Ölü 3 Yaralı

ASAYİŞ 31.07.2023 - 12:28, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:19
 

Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı : 2 Ölü 3 Yaralı

Kırşehir'de otomobil ve kamyoneti, Kaman yol ayrımında çarpıştı.Kazada 2 kişi öldü, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04:30 sularında Kırşehir- Kaman yol ayrımında meydana geldi. Gülser Pınar (35) yönetimindeki 10 AIN 999 plakalı kamyonet ile Umut Çakır (20) idaresindeki 01 ACV 215 plakalı otomobil çarpıştı.     Kazada otomobil sürücüsü Çakır ile yanındaki Mustafa Meşe (22) hayatını kaybetti, Gülser Pınar ile yanındaki Güven Pınar (14) ve Nejla Pınar (55) ise yaralandı.     Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazaya ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kırşehir'de otomobil ve kamyoneti, Kaman yol ayrımında çarpıştı.Kazada 2 kişi öldü, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04:30 sularında Kırşehir- Kaman yol ayrımında meydana geldi. Gülser Pınar (35) yönetimindeki 10 AIN 999 plakalı kamyonet ile Umut Çakır (20) idaresindeki 01 ACV 215 plakalı otomobil çarpıştı.

 

 

Kazada otomobil sürücüsü Çakır ile yanındaki Mustafa Meşe (22) hayatını kaybetti, Gülser Pınar ile yanındaki Güven Pınar (14) ve Nejla Pınar (55) ise yaralandı.

 

 

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralıları Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Kazaya ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.