Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay , ''3 Müthiş Projemiz Var''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2018 - 12:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay , ''3 Müthiş Projemiz Var''

Özbağ Belediyesi Başkanı Nazmi Ay , Özbağ'ın son durumu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. TOKİ Konutları ile ilgili de açıklamada bulunan Nazmi Ay, ''toplam 2000 talep aldık, evlerimizin fiyatı 127 bin Türk Lirasıydı ancak ihaleyi alacak firmalar Türkiye genelinde fiyatı 225 bin TL'ye yükselttiler.Böyle bir rakamın olması mümkün değildi o yüzden de projeyi iptal etmek zorunda kaldık. 3 MÜTHİŞ PROJEMİZ VAR AMA... Şimdi 3 müthiş projemiz var ama bunları imzalar atılana kadar açıklamayacağız.İmzalar atıldıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağız. BELDE BELEDİYESİ OLMAK ÇOK ZOR Nüfusumuz çoğu ilçeden daha fazla ancak onların imkanlarına sahip değiliz.İlçenin belediye başkanı dışında başta kaymakam olmak üzere birçok bürokratı oluyor.Bunlar sorumluluğu paylaşıyorlar.Belde Belediyelerinde ise sadece Belediye Başkanı var ve bütün yük başkanın üzerinde.Aynı zamanda İlçelere gönderilen ödenek daha fazla buna rağmen Özbağ için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.   DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN ARAÇLAR ALIYORUZ Özbağ'da çok katlı konutlar olmadığı için 1400 konut bulunuyor.Her konutun önünde 1 tane çöp konteynırı bulunur.O yüzden çöp araçlarımız sürekli bu konteynırları boşlatmakla meşguldür.Şimdi yeni bir vidanjör aracı getiriyoruz aracı fiyatı 400 bin Türk Lirası.Yeni bir kepçe daha aldık.Belediye garajımızı daha iyi hizmet verebilmek için yeni araçlarla donatacağız.Yeni bir park inşaa ettik.Kayseri-Ankara yolu bizim için çok önemli o yüzden orta refüj düzenlemeleri yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.Şimdi de yeni bir üst geçit projemiz var İnşallah onu da bitirdiğimizde insanlarımızın can güvenliğini bir nebze de olsa sağlamış olacağız.
Özbağ Belediyesi Başkanı Nazmi Ay , Özbağ'ın son durumu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

TOKİ Konutları ile ilgili de açıklamada bulunan Nazmi Ay, ''toplam 2000 talep aldık, evlerimizin fiyatı 127 bin Türk Lirasıydı ancak ihaleyi alacak firmalar Türkiye genelinde fiyatı 225 bin TL'ye yükselttiler.Böyle bir rakamın olması mümkün değildi o yüzden de projeyi iptal etmek zorunda kaldık. 3 MÜTHİŞ PROJEMİZ VAR AMA... Şimdi 3 müthiş projemiz var ama bunları imzalar atılana kadar açıklamayacağız.İmzalar atıldıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağız. BELDE BELEDİYESİ OLMAK ÇOK ZOR Nüfusumuz çoğu ilçeden daha fazla ancak onların imkanlarına sahip değiliz.İlçenin belediye başkanı dışında başta kaymakam olmak üzere birçok bürokratı oluyor.Bunlar sorumluluğu paylaşıyorlar.Belde Belediyelerinde ise sadece Belediye Başkanı var ve bütün yük başkanın üzerinde.Aynı zamanda İlçelere gönderilen ödenek daha fazla buna rağmen Özbağ için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

  DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN ARAÇLAR ALIYORUZ Özbağ'da çok katlı konutlar olmadığı için 1400 konut bulunuyor.Her konutun önünde 1 tane çöp konteynırı bulunur.O yüzden çöp araçlarımız sürekli bu konteynırları boşlatmakla meşguldür.Şimdi yeni bir vidanjör aracı getiriyoruz aracı fiyatı 400 bin Türk Lirası.Yeni bir kepçe daha aldık.Belediye garajımızı daha iyi hizmet verebilmek için yeni araçlarla donatacağız.Yeni bir park inşaa ettik.Kayseri-Ankara yolu bizim için çok önemli o yüzden orta refüj düzenlemeleri yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.Şimdi de yeni bir üst geçit projemiz var İnşallah onu da bitirdiğimizde insanlarımızın can güvenliğini bir nebze de olsa sağlamış olacağız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.