Özbağ Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Ev Yapıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2019 - 15:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Ev Yapıyor

MHP'li Özbağ Belediyesi anlamlı bir projeye imza atarak Belde'de İhtiyaç Sahipleri için ev yapmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den MHP'ye geçen Özbağ Belediyesinde ev sahibi olamayan ve ihtiyaç sahibi aileler için anlamlı bir proje başlatıldı.İlk olarak 3 çocuklu bir aile için ev yapmaya başlayan Özbağ Belediyesi böylece Belde ev sahibi olamayan , derme çatma evlerde yaşayan ve çeşitli durumlardan dolayı ekonomik problem yaşayan ailelere ulaşmayı amaçlıyor. ''PROJEMİZ DEVAM EDECEK'' Proje ile ilgili görüşlerini bildiren Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay , ''Projemizin ilk evini Ali kardeşimiz için yapıyoruz.Kendisi 3 çocuğuyla gerçekten mağdur durumdaydı.Tüm masrafları belediye olarak biz üstleniyoruz ama dışarıdan da destek alabiliyoruz.Projeye destek olmak isteyenler var ise bize başvurabilirler.'' açıklamasında bulundu.

MHP'li Özbağ Belediyesi anlamlı bir projeye imza atarak Belde'de İhtiyaç Sahipleri için ev yapmaya başladı.

31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den MHP'ye geçen Özbağ Belediyesinde ev sahibi olamayan ve ihtiyaç sahibi aileler için anlamlı bir proje başlatıldı.İlk olarak 3 çocuklu bir aile için ev yapmaya başlayan Özbağ Belediyesi böylece Belde ev sahibi olamayan , derme çatma evlerde yaşayan ve çeşitli durumlardan dolayı ekonomik problem yaşayan ailelere ulaşmayı amaçlıyor.

''PROJEMİZ DEVAM EDECEK''

Proje ile ilgili görüşlerini bildiren Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay , ''Projemizin ilk evini Ali kardeşimiz için yapıyoruz.Kendisi 3 çocuğuyla gerçekten mağdur durumdaydı.Tüm masrafları belediye olarak biz üstleniyoruz ama dışarıdan da destek alabiliyoruz.Projeye destek olmak isteyenler var ise bize başvurabilirler.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.