Petlas Kırşehir'i Kandırıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2017 - 22:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas Kırşehir'i Kandırıyor

Üretim yaptığı Kırşehir'de sponsorluk desteği vermeyen Petlas, Pınar Karşıyaka'dan sonra yine bir İzmir takımı olan   Göztepe'ye de sponsor olduğunu açıkladı. Göztepe spor kulübünde gerçekleşen imza törenine Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mutlu, AKO Satış Direktörü Ahmet Candemir, Pazarlama İletişimi Müdürü Serdar Işık ve İzmir Bölge Müdürü Mehmet Emirsoy katıldı. Ahmet Candemir imza töreninde yaptığı konuşmada Göztepe’ye sponsor olmaktan duyduklarını memnuniyeti getiren Candemir, “Başarı ivmesi her geçen gün yükselen, İzmir’in ve ülkemizin gururu Göztepe Spor Kulübünün resmi sponsoru olduğumuz için mutluyuz. Ülkemizin değerlerine sahip çıkmayı sorumluluğumuz sayıyoruz. Petlas olarak Göztepe Spor Kulübü’ne başarılı spor yolculuğunda eşlik edeceğimiz için gurur duyuyoruz” diye konuştu. “Petlas gibi güçlü ve yerli bir markanın desteğini aldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten Doğan Mutlu, “İnanıyorum ki Petlas, Göztepe Spor Kulübü’nün gücüne güç katacak” ifadelerini kullandı. KIRŞEHİR'İ KANDIRDILAR Daha önce Kırşehirspor'dan gelen sponsorluk talebini,  ulusal reklam politikası uyguladığını belirterek geri çeviren  Petlas , milli takımlara sponsorluk desteği veriyordu.Petlas'ın aldığı bu karara saygı duyan Kırşehirspor yöneticileri ve Kırşehirspor taraftarları da, firmanın milli takımlara verdiği desteğin arkasında durmuştu.Ta ki , Petlas bir İzmir takımı olan Pınar Karşıyaka'ya destek vermesine kadar.AKO Holding bünyesinde bulunan ve şehir takımlarına reklam vermeme politikası izleyen Petlas'ın bu kez yine bir İzmir Spor Kulübü olan Göztepe'ye destek vermesi , bügüne kadar Petlas yöneticilerinin Kırşehir'i apaçık kandırdığını gözler önüne serdi.        
Üretim yaptığı Kırşehir'de sponsorluk desteği vermeyen Petlas, Pınar Karşıyaka'dan sonra yine bir İzmir takımı olan   Göztepe'ye de sponsor olduğunu açıkladı.

Göztepe spor kulübünde gerçekleşen imza törenine Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mutlu, AKO Satış Direktörü Ahmet Candemir, Pazarlama İletişimi Müdürü Serdar Işık ve İzmir Bölge Müdürü Mehmet Emirsoy katıldı. Ahmet Candemir imza töreninde yaptığı konuşmada Göztepe’ye sponsor olmaktan duyduklarını memnuniyeti getiren Candemir, “Başarı ivmesi her geçen gün yükselen, İzmir’in ve ülkemizin gururu Göztepe Spor Kulübünün resmi sponsoru olduğumuz için mutluyuz. Ülkemizin değerlerine sahip çıkmayı sorumluluğumuz sayıyoruz. Petlas olarak Göztepe Spor Kulübü’ne başarılı spor yolculuğunda eşlik edeceğimiz için gurur duyuyoruz” diye konuştu. “Petlas gibi güçlü ve yerli bir markanın desteğini aldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten Doğan Mutlu, “İnanıyorum ki Petlas, Göztepe Spor Kulübü’nün gücüne güç katacak” ifadelerini kullandı. KIRŞEHİR'İ KANDIRDILAR Daha önce Kırşehirspor'dan gelen sponsorluk talebini,  ulusal reklam politikası uyguladığını belirterek geri çeviren  Petlas , milli takımlara sponsorluk desteği veriyordu.Petlas'ın aldığı bu karara saygı duyan Kırşehirspor yöneticileri ve Kırşehirspor taraftarları da, firmanın milli takımlara verdiği desteğin arkasında durmuştu.Ta ki , Petlas bir İzmir takımı olan Pınar Karşıyaka'ya destek vermesine kadar.AKO Holding bünyesinde bulunan ve şehir takımlarına reklam vermeme politikası izleyen Petlas'ın bu kez yine bir İzmir Spor Kulübü olan Göztepe'ye destek vermesi , bügüne kadar Petlas yöneticilerinin Kırşehir'i apaçık kandırdığını gözler önüne serdi.        
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.