Petlas'tan 23 Nisan'a Özel Etkinlik

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 21:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas'tan 23 Nisan'a Özel Etkinlik

Petlas Lastik Fabrikası 23 Nisan'da farklı bir etkinliğe imza attı. ''Çocuklar Petlas'ta'' adı altında yapılan etkinlikle fabrika çalışanları eşlerine ve çocuklarına çalıştıkları fabrikayı gezdirerek çalışma ortamlarını tanıtma imkanı buldu.23 Nisan için düzenlenen etkinlikte hem çalışanlar hem de hem de çalışanların çocukları ağırlandı. abrikada şaşkın bakışlar… Fabrika turu yapan çocuklar, anne ve babalarının çalışma ortamlarını, gün boyunca ne tür işler yaptıklarını gördü ve aslında ne kadar büyük bir ailenin parçası oldukları hakkında fikir sahibi oldu. İlk kez gördükleri makineler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen, her gün her yer de gördükleri araç lastiklerinin nasıl bir emeğin ürünü olduğunu adım adım izleyen çocuklar, fabrika turundan büyük keyif aldı. İş Sağlığı ve Güvenliği köşelerinde anne ve babalarının sağlıklı şekilde çalışabilmek için kullandıkları ekipmanları inceleyen ve bu ekipmanlara neden ihtiyaç duyduklarını öğrenen çocuklar; toz maskelerini, gözlükleri ve fosforlu yelekleri yakından gördü. Yüz boyama, palyaço etkinliği ile keyifli vakit geçiren çocuklar, fabrikadan ayrılmadan hatıra bırakması amacıyla duvar boyama etkinliğine katıldı. Yüzlerce çocuğun el izlerini bıraktığı duvar boyama alanında çocuklar tarafından yapılan şiir ve şarkı dinletileri ile program sona erdi.

Petlas Lastik Fabrikası 23 Nisan'da farklı bir etkinliğe imza attı.

''Çocuklar Petlas'ta'' adı altında yapılan etkinlikle fabrika çalışanları eşlerine ve çocuklarına çalıştıkları fabrikayı gezdirerek çalışma ortamlarını tanıtma imkanı buldu.23 Nisan için düzenlenen etkinlikte hem çalışanlar hem de hem de çalışanların çocukları ağırlandı.

abrikada şaşkın bakışlar… Fabrika turu yapan çocuklar, anne ve babalarının çalışma ortamlarını, gün boyunca ne tür işler yaptıklarını gördü ve aslında ne kadar büyük bir ailenin parçası oldukları hakkında fikir sahibi oldu. İlk kez gördükleri makineler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen, her gün her yer de gördükleri araç lastiklerinin nasıl bir emeğin ürünü olduğunu adım adım izleyen çocuklar, fabrika turundan büyük keyif aldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği köşelerinde anne ve babalarının sağlıklı şekilde çalışabilmek için kullandıkları ekipmanları inceleyen ve bu ekipmanlara neden ihtiyaç duyduklarını öğrenen çocuklar; toz maskelerini, gözlükleri ve fosforlu yelekleri yakından gördü.

Yüz boyama, palyaço etkinliği ile keyifli vakit geçiren çocuklar, fabrikadan ayrılmadan hatıra bırakması amacıyla duvar boyama etkinliğine katıldı. Yüzlerce çocuğun el izlerini bıraktığı duvar boyama alanında çocuklar tarafından yapılan şiir ve şarkı dinletileri ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.