Petlas'tan Kırşehir'e Yeni Fabrika

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2018 - 18:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas'tan Kırşehir'e Yeni Fabrika

Ankara'da fabrika yapacağı öğrenilen Petlas'a hükümet izin vermeyince , Kırşehir'de mevcut fabrikanın yanında yeni fabrika yapacağı  öğrenildi. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Kırşehir evinde gerçekleşen toplantıda iş adamları ile belediye başkanı bir araya geldi.Burada yapılan toplantıda, Petlas'ın  Ankara’da bir fabrika yaptırmak istediği ancak hükümet tarafından kabul görmediği , daha sonra yapılan toplantı da ise Petlas, organize sanayi bölgesi mevcut Petlas'ın yanına gelmesi şartıyla yeni yatırımı buraya yapacaklarını belirtti.Bu gelişmeye bakanlık da sıcak baktı.Projeye göre Organize Sanayi bölgesi Ankara-Kayseri’ye doğru büyütülecek ve Petlas'a olan kısmı onlara verilecek.Yeni çevre yolu Organize Sanayi'nin 300 metre yakınından geçecek.Yeni yapılacak olan Ankara-Niğde yolu bağlantı otoyolundan organizenin üzerinden geçecek.Yapılacak olan bu yatırımların toplam bedelinin ise 300 milyon olacağı öngörülüyor.  
Ankara'da fabrika yapacağı öğrenilen Petlas'a hükümet izin vermeyince , Kırşehir'de mevcut fabrikanın yanında yeni fabrika yapacağı  öğrenildi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Kırşehir evinde gerçekleşen toplantıda iş adamları ile belediye başkanı bir araya geldi.Burada yapılan toplantıda, Petlas'ın  Ankara’da bir fabrika yaptırmak istediği ancak hükümet tarafından kabul görmediği , daha sonra yapılan toplantı da ise Petlas, organize sanayi bölgesi mevcut Petlas'ın yanına gelmesi şartıyla yeni yatırımı buraya yapacaklarını belirtti.Bu gelişmeye bakanlık da sıcak baktı.Projeye göre Organize Sanayi bölgesi Ankara-Kayseri’ye doğru büyütülecek ve Petlas'a olan kısmı onlara verilecek.Yeni çevre yolu Organize Sanayi'nin 300 metre yakınından geçecek.Yeni yapılacak olan Ankara-Niğde yolu bağlantı otoyolundan organizenin üzerinden geçecek.Yapılacak olan bu yatırımların toplam bedelinin ise 300 milyon olacağı öngörülüyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.