Rıdvan Karabulut'tan Kırşehir'de Bir Dizi Temas

EĞİTİM 11.02.2024 - 11:45, Güncelleme: 11.02.2024 - 11:34
 

Rıdvan Karabulut'tan Kırşehir'de Bir Dizi Temas

Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, Kırşehir'e gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

Daha önce Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde görev yapan, Kayseri Üniversitesi'nde Rektör Danışmanı ve akademisyen olarak görevli olan Doç. Dr. Rıdvan Karabulut bir dizi temas için Kırşehir'e geldi.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'i ziyaret eden Doç. Dr. Rıdvan Karabulut,hayırlı olsun dileklerini ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'nın selamını iletti.Akademisyen arkadaşlarıyla da biraraya gelen Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Osman Arslan ile de biraraya gelerek istişarede bulundu.
Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, Kırşehir'e gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

Daha önce Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde görev yapan, Kayseri Üniversitesi'nde Rektör Danışmanı ve akademisyen olarak görevli olan Doç. Dr. Rıdvan Karabulut bir dizi temas için Kırşehir'e geldi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'i ziyaret eden Doç. Dr. Rıdvan Karabulut,hayırlı olsun dileklerini ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'nın selamını iletti.Akademisyen arkadaşlarıyla da biraraya gelen Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Osman Arslan ile de biraraya gelerek istişarede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.