Seçimle Gelene ''İstifa Et'' Baskısı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2019 - 15:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Seçimle Gelene ''İstifa Et'' Baskısı

Kırşehir'de sağlık alanındaki kötü gidişatın düzeltilmesinin aksine yöneticilerin daha çok siyasi çekişmeler , uyuşmazlıklar ve sendikal entrikalarla uğraştıkları ortaya çıktı. Tıkanmış sağlık sistemine çözüm üretmek yerine hala görevden almalar ve kendilerine göre dizayn etme işleriyle uğraşan yöneticiler bu kez de sendikalara el attı.Sürekli olarak ''Demokrasi'' vurgusu yapan yöneticilerin seçimle göreve gelmiş olan Sağlık-Sen yönetimini Ankara'dan baskı yaparak istifa ettirmeye ve yönetimden düşürmeye çalışıyor. 9 ay önce 56 delegenin oyunu alarak Kırşehir Sağlık-Sen Başkanı olarak seçilen Cuma Köysüren ve yönetiminin Ankara'da bulunan Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından istifa ettirilmeye ve yönetimin düşmesi için delegelere baskı yaptığı iddia edildi. Bunu öğrenen eski Sendika temsilcisinin ise 70 imza toplayarak genel merkeze olağanüstü seçime gitmek için başvuru yaptığı öğrenildi.Sağlık sistemindeki çöküntü devam ederken İl Sağlık İdaresinin ve Sağlık-Sen genel merkezinin siyasi işlere odaklanması ve görevden almalarla uğraşması hayretle karşılanıyor.

Kırşehir'de sağlık alanındaki kötü gidişatın düzeltilmesinin aksine yöneticilerin daha çok siyasi çekişmeler , uyuşmazlıklar ve sendikal entrikalarla uğraştıkları ortaya çıktı.

Tıkanmış sağlık sistemine çözüm üretmek yerine hala görevden almalar ve kendilerine göre dizayn etme işleriyle uğraşan yöneticiler bu kez de sendikalara el attı.Sürekli olarak ''Demokrasi'' vurgusu yapan yöneticilerin seçimle göreve gelmiş olan Sağlık-Sen yönetimini Ankara'dan baskı yaparak istifa ettirmeye ve yönetimden düşürmeye çalışıyor.

9 ay önce 56 delegenin oyunu alarak Kırşehir Sağlık-Sen Başkanı olarak seçilen Cuma Köysüren ve yönetiminin Ankara'da bulunan Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından istifa ettirilmeye ve yönetimin düşmesi için delegelere baskı yaptığı iddia edildi.

Bunu öğrenen eski Sendika temsilcisinin ise 70 imza toplayarak genel merkeze olağanüstü seçime gitmek için başvuru yaptığı öğrenildi.Sağlık sistemindeki çöküntü devam ederken İl Sağlık İdaresinin ve Sağlık-Sen genel merkezinin siyasi işlere odaklanması ve görevden almalarla uğraşması hayretle karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.