Selahattin Ekicioğlu , ''O İmar Revizyonunu İptal Edeceğiz''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2019 - 11:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu , ''O İmar Revizyonunu İptal Edeceğiz''

31 Mart Yerel seçimler kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakının Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Nasuhdede Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Asaf Kayaoğlu'nun da katıldığı toplantıda vatandaşlara hitap eden Ekicioğlu , ''Ahi Evran'ın mayaladığı , Hacı Bektaş-ı Veli'nin yoğurduğu bu topraklar bin yıldır huzurun ve kardeşliğin başkenti oldu.Bu birlikteliği bozmak isteyenlere , bizi bölmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bilimin , ilmin ve emeğin harman olduğu bu topraklarda ekmeğimizi ve tecrübemizi paylaşmak için geliyoruz.Parti ayrımı yapmadan, ayrıştırmadan, bölmeden hep birlikte Kırşehir'i şaha kaldıracak , kalkındıracak projelerde birlikte çalışarak bunu başaracağız.Bu dava Kırşehir'in davası , bu dava Kırşehir'in geleceğinin , çocuklarımızın , yarınlarımızın davasıdır.Onlara daha güzel bir gelecek bırakabilmek için gelin bunu hep birlikte başaralım.'' açıklamalarında bulundu. İMAR REVİZYONUNU İPTAL EDECEĞİM Daha önce Kırşehir Belediyesi tarafından Çukurçayır- Bağbaşı- Güvercinlik- Üçgöz mevkilerini kapsayan 334 hektar (3.340.000 m2) büyüklüğündeki geniş bir alanda uygulamaya konulan ancak vatandaşların bir kısmının iptali için mahkemeye gittiği imar revizyonu ile ilgili sorulara cevap veren Selahattin Ekicioğlu , Belediye Başkanı seçilmesi durumunda söz konusu imar revizyonunu iptal edeceğini açıkladı. ASAF KAYAOĞLU'DAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ Belediyenin borçlarını eleştiren Kayaoğlu, “Aldıkları borç paranın faiz tutarı 34 buçuk milyon tuttu”idadelerini kullandı. Neşet Ertaş Kültür Merkezine alınan halı ve perdelerin tutarını eleştiren Asaf Kayaoğlu, “Hanginizin evinde 560 milyar liralık halı var“ifadelerini kullanarak, “Kırşehir’in genci işsiz sen gidiyorsun 560 milyara halı alıyorsun, 2018 yılı içerisinde kullanılmak üzere Masa, Sandalye kiralıyorsun, 360 milyara masa,sandalye alsan Kırşehir halkının tamamının evine birer takım masa  sandalye gönderirsin” sözleriyle eleştirdi.

31 Mart Yerel seçimler kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakının Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Nasuhdede Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Asaf Kayaoğlu'nun da katıldığı toplantıda vatandaşlara hitap eden Ekicioğlu , ''Ahi Evran'ın mayaladığı , Hacı Bektaş-ı Veli'nin yoğurduğu bu topraklar bin yıldır huzurun ve kardeşliğin başkenti oldu.Bu birlikteliği bozmak isteyenlere , bizi bölmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bilimin , ilmin ve emeğin harman olduğu bu topraklarda ekmeğimizi ve tecrübemizi paylaşmak için geliyoruz.Parti ayrımı yapmadan, ayrıştırmadan, bölmeden hep birlikte Kırşehir'i şaha kaldıracak , kalkındıracak projelerde birlikte çalışarak bunu başaracağız.Bu dava Kırşehir'in davası , bu dava Kırşehir'in geleceğinin , çocuklarımızın , yarınlarımızın davasıdır.Onlara daha güzel bir gelecek bırakabilmek için gelin bunu hep birlikte başaralım.'' açıklamalarında bulundu.

İMAR REVİZYONUNU İPTAL EDECEĞİM

Daha önce Kırşehir Belediyesi tarafından Çukurçayır- Bağbaşı- Güvercinlik- Üçgöz mevkilerini kapsayan 334 hektar (3.340.000 m2) büyüklüğündeki geniş bir alanda uygulamaya konulan ancak vatandaşların bir kısmının iptali için mahkemeye gittiği imar revizyonu ile ilgili sorulara cevap veren Selahattin Ekicioğlu , Belediye Başkanı seçilmesi durumunda söz konusu imar revizyonunu iptal edeceğini açıkladı.

ASAF KAYAOĞLU'DAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ

Belediyenin borçlarını eleştiren Kayaoğlu, “Aldıkları borç paranın faiz tutarı 34 buçuk milyon tuttu”idadelerini kullandı.

Neşet Ertaş Kültür Merkezine alınan halı ve perdelerin tutarını eleştiren Asaf Kayaoğlu, “Hanginizin evinde 560 milyar liralık halı var“ifadelerini kullanarak, “Kırşehir’in genci işsiz sen gidiyorsun 560 milyara halı alıyorsun, 2018 yılı içerisinde kullanılmak üzere Masa, Sandalye kiralıyorsun, 360 milyara masa,sandalye alsan Kırşehir halkının tamamının evine birer takım masa  sandalye gönderirsin” sözleriyle eleştirdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.