Selahattin Ekicioğlu'dan Davet

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 20:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu'dan Davet

Neşet Ertaş'ın ölüm yıl dönümünde düzenlenecek olan Neşet Ertaş'ı Anma Etkinlikleri dolayısıyla Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bir davet videosu yayınladı. Yurt içinden ve dışından "Bozkırın tezenesi"nin tüm sevenlerini anma etkinliklerine davet eden Ekicioğlu, "Etkinlikler için bize destek olan ailesine ve dostlarına teşekkür ediyoruz. Anma organizasyonunu Kırşehir Belediyesi olarak üstlendik. Bütün Türkiye'yi ve Kırşehir'i büyük üstadımızı anma etkinliğine bekliyoruz. Neşet Ertaş'ı adına yakışır şekilde anacağız." diye konuştu. https://www.kirsehirhaberturk.com/neset-ertasi-anma-etkinliklerinin-programi-belli-oldu.html

Neşet Ertaş'ın ölüm yıl dönümünde düzenlenecek olan Neşet Ertaş'ı Anma Etkinlikleri dolayısıyla Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bir davet videosu yayınladı.

Yurt içinden ve dışından "Bozkırın tezenesi"nin tüm sevenlerini anma etkinliklerine davet eden Ekicioğlu, "Etkinlikler için bize destek olan ailesine ve dostlarına teşekkür ediyoruz. Anma organizasyonunu Kırşehir Belediyesi olarak üstlendik. Bütün Türkiye'yi ve Kırşehir'i büyük üstadımızı anma etkinliğine bekliyoruz. Neşet Ertaş'ı adına yakışır şekilde anacağız." diye konuştu.

https://www.kirsehirhaberturk.com/neset-ertasi-anma-etkinliklerinin-programi-belli-oldu.html
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.