Şiddetli Kar Yağışı Uyarısı

YAŞAM 30.01.2022 - 18:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şiddetli Kar Yağışı Uyarısı

Kırşehir Valiliği meteorolojik değerlendirmeler neticesinde yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Geçtiğimiz Haftasonu kuvvetli fırtına ve yoğun kar yağışının etkili olduğu Kırşehir için şiddetli kar yağışı uyarısında bulunuldu.Kırşehir Valiliği Pazartesi günü gece saatlerinde başlayacak kar yağışının 20 cm ve üzeri olacağını bildirdi.   Valilikten Yapılan Açıklama Şöyle :  Meteorolojiden alınan bilgilere göre, ilimizde devam eden kar yağışının 31 Ocak 2022 Pazartesi gece saatlerinden itibaren gün boyunca zaman zaman yoğun şekilde (20 cm ve üzeri) yağacağı bildirilmiştir. Vatandaşlarımızın ulaşımda aksamalar, tipi, görüş mesafesinde daralma, çığ, buzlanma ve don gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Kırşehir Valiliği meteorolojik değerlendirmeler neticesinde yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Geçtiğimiz Haftasonu kuvvetli fırtına ve yoğun kar yağışının etkili olduğu Kırşehir için şiddetli kar yağışı uyarısında bulunuldu.Kırşehir Valiliği Pazartesi günü gece saatlerinde başlayacak kar yağışının 20 cm ve üzeri olacağını bildirdi.

 

Valilikten Yapılan Açıklama Şöyle : 

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, ilimizde devam eden kar yağışının 31 Ocak 2022 Pazartesi gece saatlerinden itibaren gün boyunca zaman zaman yoğun şekilde (20 cm ve üzeri) yağacağı bildirilmiştir.
Vatandaşlarımızın ulaşımda aksamalar, tipi, görüş mesafesinde daralma, çığ, buzlanma ve don gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.