Silahlı Saldırıda Ağır Yaralanmıştı : Kurtarılamadı

ASAYİŞ 31.12.2023 - 01:26, Güncelleme: 31.12.2023 - 01:07
 

Silahlı Saldırıda Ağır Yaralanmıştı : Kurtarılamadı

Kırşehir merkeze bağlı Dedeli Köyü'nde yaşanan silahlı saldırıda ağır yaralanan Veysel Uçar hayatını kaybetti.

Yaklaşık 2 hafta önce Dedeli Köyü'nde meydana gelen olayda, iki ayrı eve pompalı tüfeklerle saldırı düzenlenmişti.Zanlılar, gece saatlerinde Dedeli Köyü'ne giriş yapmış ve daha sonra Sultan Tekbıçak (65) ile oğlu Musa Tekbıçak'ın (45) evine yönelmişler ve pencereye vurmuşlardı.Pencereyi açan anne ve oğlunun üstüne kurşun yağdıran zanlılar daha sonra Veysel Uçar'ın (58) kaldığı eve giderek aynı şekilde kurşun yağdırmışlar ve olay yerinden apar topar kaçmışlardı.Saldırıda 3 kişi ağır yaralanmış ve olayla ilgili Ö.G. ve D.U'yu yakalanmıştı. VEYSEL UÇAR HAYATINI KAYBETTİ Saldırının ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan, cerrahi müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Veysel Uçar, buradaki yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.
Kırşehir merkeze bağlı Dedeli Köyü'nde yaşanan silahlı saldırıda ağır yaralanan Veysel Uçar hayatını kaybetti.

Yaklaşık 2 hafta önce Dedeli Köyü'nde meydana gelen olayda, iki ayrı eve pompalı tüfeklerle saldırı düzenlenmişti.Zanlılar, gece saatlerinde Dedeli Köyü'ne giriş yapmış ve daha sonra Sultan Tekbıçak (65) ile oğlu Musa Tekbıçak'ın (45) evine yönelmişler ve pencereye vurmuşlardı.Pencereyi açan anne ve oğlunun üstüne kurşun yağdıran zanlılar daha sonra Veysel Uçar'ın (58) kaldığı eve giderek aynı şekilde kurşun yağdırmışlar ve olay yerinden apar topar kaçmışlardı.Saldırıda 3 kişi ağır yaralanmış ve olayla ilgili Ö.G. ve D.U'yu yakalanmıştı.

VEYSEL UÇAR HAYATINI KAYBETTİ
Saldırının ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan, cerrahi müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Veysel Uçar, buradaki yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.